Follow us

5 προϊόντα με πεπτίδια για την πιο σφριγηλή επιδερμίδα που είχες ποτέ

Πώς να εντάξεις το πιο hot-right-now δραστικό συστατικό στη ρουτίνα σου.

πεπτίδια για το πρόσωπο Istock Photo

Τα πεπτίδια έχουν αρχίσει με γοργούς ρυθμούς να κερδίζουν έδαφος στον κόσμο του skincare με ολοένα και περισσότερα brands να τα βάζουν στο κέντρο των νέων συνθέσεών τους. Τι ακριβώς όμως προσφέρουν στην επιδερμίδα και ποια είναι τα καλύτερα προϊόντα με πεπτίδια για το πρόσωπο; Όλες οι απαντήσεις βρίσκονται παρακάτω:

7 οροί προσώπου με κολλαγόνο για σύσφιξη και "γέμισμα" των ρυτίδων

Πεπτίδια για το πρόσωπο | Τι προσφέρουν στην επιδερμίδα

Τα πεπτίδια στα προϊόντα περιποίησης, χάρη στη βιομιμητική τους δράση -δηλαδή την ικανότητά τους να μιμούνται τη δράση των φυσικών πεπτιδίων- αναλαμβάνουν να καλύψουν τα "κενά" στην επικοινωνία μεταξύ των φυσικών πεπτιδίων και των κυττάρων, που προκύπτουν με το πέρασμα των χρόνων. Έτσι συμβάλλουν στην ενίσχυση του φυσικού κολλαγόνου κι αποκαθιστούν και επανορθώνουν τον προστατευτικό φραγμό, βοηθώντας το δέρμα να δείχνει πιο νεανικό και σφριγηλό.

5 αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που "παγώνουν" το χρόνο

Director's Choice | Τα καλύτερα προϊόντα με πεπτίδια για το πρόσωπο

Peptides & Stems Cream Booster, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Peptides & Stems Cream Booster, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Αυτό το booster εμπλουτίζει με ενεργοποιητές πεπτιδίων νεότητας και φυσικά βλαστοκύτταρα την καθημερινή κρέμα και ενισχύει την αναδόμηση του δέρματος.

πεπτίδια για το πρόσωπο

Protini Polypeptide Cream, Drunk Elephant (sephora.gr)

Protini Polypeptide Cream, Drunk Elephant (sephora.gr)

Αυτή η πρωτοποριακή ενυδατική κρέμα με πρωτεΐνες συνδυάζει πρωτοφανή ποικιλία και συγκέντρωση πεπτιδίων-οδηγών, αυξητικών παραγόντων, ενισχυτικών αμινοξέων και νούφαρου πυγμαίου για ορατή και άμεση βελτίωση του τόνου, της υφής και της σφριγηλότητας της επιδερμίδας.

Skin Boosters Thavma Hydra Lifting Cream, Juliette Armand

Skin Boosters Thavma Hydra Lifting Cream, Juliette Armand

Αυτή η ενυδατική και συσφικτική κρέμα προσώπου βελτιώνει την επιδερμίδα με γραμμές έκφρασης και ρυτίδες, προσφέροντας λάμψη, ζωντάνια και σφριγηλότητα. Πώς; Καθώς είναι ενισχυμένη με την τεχνολογία “Cosmetic Drones” προσφέρει στοχευμένη μεταφορά πεπτιδίων στην επιδερμίδα.

 

Strength Trainer Peptide Boost Moisturizer, Ole Henriksen (sephora.gr)

Strength Trainer Peptide Boost Moisturizer, Ole Henriksen (sephora.gr)

Με ισχυρά συστατικά - πεπτίδια, αμινοξέα, κεραμίδια, κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ-. η Strength Trainer Peptide Boost Moisturizer διπλασιάζει αμέσως την ενυδάτωση, ενισχύει την ελαστικότητα και βελτιώνει την όψη των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, ενώ επίσης ενισχύει τον φραγμό υγρασίας του δέρματος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ