Βάσια Κωσταρά | Το νέο hair look της την έκανε να μοιάζει με supermodel των '90s

"Bringing back the '90s vibe".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Νοσταλγική διάθεση είχε χθες η Βάσια Κωσταρά, η οποία αποφάσισε να ανανεώσει την εμφάνισή της, υιοθετώντας ένα τελείως διαφορετικό hair look από εκείνο που συνηθίζει να επιλέγει.

Μαρία Κορινθίου | Το μοναδικό άρωμα που φοράει τα τελευταία 25 χρόνια

Η σχεδιάστρια κάθισε στην καρέκλα του αγαπημένου της κομμωτή, Νικόλα Βιλλιώτη, ο οποίος της χάρισε ένα ultra voluminous blowout, το οποίο ανέδειξε το φιλάρισμα στα μαλλιά της. Κάπως έτσι η Βάσια Κωσταρά υιοθέτησε την τάση των big hair, ένα look που θυμίζει αρκετά τα θρυλικά μοντέλα της δεκαετίας του 1990.

"Η Ελληνίδα Nicole Kidman" | Η Χριστίνα Κοντοβά υιοθέτησε το απόλυτο γαλλικό καρέ

"Το πρώτο πράγμα, που μου έρχεται στο μυαλό όταν λέμε 'supermoderl hair' είναι τα voluminous μαλλιά των '80s και '90s", έχει πει σε συνέντευξή του στο Harper's Bazaar ο Sam McKnight, ο κομμωτής των Naomi Campbell, Christy Turlington και Kate Moss. "Τίποτα δεν συγκρίνεται με τον όγκο που χαρίζουν τα hot rollers", είχε προσθέσει θέλοντας να μοιραστεί τα μυστικά του για big '90s hair. "Αφού τα εφαρμόσετε, ψεκάστε με λίγο hairspray. Βουρτσίστε τα μαλλιά και τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος. Μην ανησυχείτε μήπως δεν τοποθετήσατε σωστά τα rollers. Είναι όμορφα τα μαλλιά όταν είναι λίγο messy. Δείχνουν πιο μοντέρνα".

Δες το νέο hair look της: