Follow us

Τα ιδανικά προϊόντα για τη φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας, με τάση ατοπίας.

MissBloom TEAM
Skincare Istock Photo

Η ευαίσθητη επιδερμίδα με τάση ατοπίας απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα προκειμένου να διατηρείται υγιής και "άνετη". Η σειρά Derma Balance της Pharmasept κάνει ακριβώς αυτό, συνδυάζοντας περιποιητικά συστατικά με τον ισχυρό πρεβιοτικό παράγοντα Biolin™, συμβάλλοντας έτσι στην εξισορρόπηση του μικροβιώματος της επιδερμίδας.

Τα ιδανικά προϊόντα για τη φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας, με τάση ατοπίας.

Η σειρά αποτελείται από 5 βασικά προϊόντα:

Cleansing Gel

Ενυδατικό Gel καθαρισμού για πρόσωπο και σώμα με πρεβιοτικά, που συμβάλλουν στην ομαλή εξισορρόπηση του μικροβιώματος της επιδερμίδας και στην ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού. Καθαρίζει απαλά, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα, χαρίζοντας εντατική ενυδάτωση.

Βody Cream

Κρέμα σώματος εμπλουτισμένη με πρεβιοτικά που εξισορροπούν το μικροβίωμα της επιδερμίδας και ενισχύουν τον επιδερμικό φραγμό. Παρέχει μοναδική ενυδάτωση και καταπράυνση σε αίσθημα κνησμού και ερεθισμούς, ενώ προστατεύει από ξηρότητα. Προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένα 23% περισσότερη ενυδάτωση, μετά από εφαρμογή 2 εβδομάδων.

Recovery Cream

Επανορθωτική κρέμα προσώπου με πρεβιοτικά, για την εξισορρόπηση του μικροβιώματος της επιδερμίδας. Προστατεύει από ξηρότητα, καταπραΰνει τους ερεθισμούς, μειώνει την ερυθρότητα και προσφέρει αντιγηραντική δράση, ενισχύοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Κλινικά αποδεδειγμένη αύξηση της ενυδάτωσης κατά 30% μέσα σε 30 λεπτά και 35% μείωση της δερματικής αντίδρασης μετά από εφαρμογή 2 εβδομάδων.

Mild Deo Roll-on

Αποσμητικό roll-on με πρεβιοτικά και φυσικούς αποσμητικούς παράγοντες, για 24ωρη προστασία. Επιτρέπει τη φυσική εφίδρωση της επιδερμίδας, χωρίς να φράσσει τους πόρους, ενώ δεν αφήνει λευκά σημάδια. Δεν περιέχει αλουμίνιο, οινόπνευμα, σιλικόνες και τάλκ.

Intim Gel

Απαλό gel καθαρισμού με πρεβιοτικά για την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής. Εμπλουτισμένο με ισχυρό μίγμα πρεβιοτικών που κλινικά αποδεδειγμένα ευνοεί την ανάπτυξη ευεργετικών λακτοβάκιλλων και μειώνει τον πληθυσμό των παθογόνων μικροοργανισμών, αποτρέποντας την εμφάνιση μολύνσεων. Παράλληλα, προσφέρει καταπραϋντική δράση και αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Έχει χαμηλό pH 4.8, για τη διατήρηση της φυσιολογικής χλωρίδας της ευαίσθητης περιοχής.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ