Blonzer | Η επόμενη μεγάλη τάση στο μακιγιάζ μετά το strawberry/tomato girl makeup

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το ρουζ είναι αδιαμφισβήτητα το πιο hot item κάθε νεσεσέρ τους τελευταίους μήνες με όλα τα brands να γεμίζουν τα beauty counters με τις δικές τους κρεμώδεις, υγρές και powder φόρμουλές τους. Κι ενώ οι έντονοι ροζ και κόκκινοι τόνοι ήταν το απόλυτο must τους περασμένους μήνες, χάρη σε celebrities όπως η Hailey Bieber και η Sabrina Carpenter, σιγά σιγά βλέπουμε να γίνεται μια μετάβαση σε πιο "ζεστές" τερακότα/ροδακινί αποχρώσεις.

Επίτρεψέ μας να σου συστήσουμε το blonzer, το υβριδικό ρουζ-bronzer που χαρίζει στην επιδερμίδα μια υπέροχη, ηλιοκαμένη και ταυτόχρονα ροδαλή όψη, που τα it girls λατρεύουν.

Στην ουσία η τάση καλεί για χρήση ρουζ σε τερακότα απόχρωση, στα σημεία που χτυπά φυσικά ο ήλιος το πρόσωπο, βλ. γραμμή πηγουνιού, άκρη της μύτης, κροτάφους, εστιάζοντας την προσοχή ψηλά στα ζυγωματικά για ένα sculpted και lifting αποτέλεσμα.

Το blonzer έκανε την εμφάνισή του και στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 με τους οίκους Ralph Lauren και Kim Shui να ολοκληρώνουν τις runway εμφανίσεις των μοντέλων τους με terracotta αποχρώσεις στα ζυγωματικά τους.