Follow us

Το DIY (και πανεύκολο) hack με τη βαζελίνη που θα σε κάνει να μυρίζεις όμορφα όλη μέρα

Το εύκολο κόλπο που θα σου εξασφαλίσει όμορφη μυρωδιά όλη μέρα.

perfume Splash News / Ideal Image

Γίνεται να έχεις πάντα μαζί σου το άρωμά σου για να το ανανεώνεις, χωρίς να έχεις πραγματικά το μπουκαλάκι στην τσάντα σου; Κι όμως γίνεται - υπάρχει ένα εύκολο κόλπο με βαζελίνη που έχει γίνει viral και καταλαβαίνουμε ακριβώς τον λόγο.

5 καλοκαιρινά, μεθυστικά αρώματα που άνετα θα φοράμε ολόκληρο το φθινόπωρο

Πιο αναλυτικά, υπάρχει ένας τρόπος που εξασφαλίζει ότι θα μυρίζεις όλη μέρα το αγαπημένο σου άρωμα, χωρίς να χρειάζεται να έχεις όντως μαζί σου το actual μπουκαλάκι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις ένα κουτάκι με βαζελίνη και να το αφήσεις σε μια κατσαρόλα με νερό να βράσει για λίγα λεπτά, μέχρι να γίνει εντελώς ρευστή.

Γίνεται να μυρίζω πάντα όμορφα, ακόμα και χωρίς άρωμα; Κι όμως, γίνεται!

Στη συνέχεια, ρίχνεις στη λεπτόρρευστη βαζελίνη μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σου άρωμα και ανακατεύεις καλά, ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Αφήνεις στο ψυγείο το μπουκαλάκι μέχρι να κρυώσει καλά η βαζελίνη και να επανέλθει στην αρχική της μορφή. Στη συνέχεια, αν εφαρμόσεις λίγη βαζελίνη στους καρπούς (ή στον λαιμό σου) θα διαπιστώσεις ότι το άλλοτε άοσμο υλικό μυρίζει πλέον όπως το αγαπημένο σου άρωμα. Τα καλά νέα; Ενυδατώνεις ταυτόχρονα την επιδερμίδα ενώ χάρη στη βαζελίνη, το άρωμα διατηρείται περισσότερο. Επίσης, το μπουκαλάκι είναι τόσο ελαφρύ και μικρό που άνετα μπορείς να έχεις πάντα στην τσάντα σου, ώστε να ανανεώνεις πανεύκολα το άρωμα.

"Πώς να μυρίζω όμορφα όλη μέρα;" | Το pro tip που θα σε κάνει να μοσχοβολάς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ