Follow us

Το αγαπημένο προϊόν της Αμαλίας Κωστοπούλου που τη βοηθά να μακρύνει τα μαλλιά της

Plus όλα τα μυστικά περιποίησης που ακολουθεί πιστά για δυνατά, υγιή μαλλιά.

Αμαλία Κωστοπούλου Instagram

Τα μυστικά της για δυνατά, πανέμορφα μαλλιά μοιράστηκε μέσω TikTok η Αμαλία Κωστοπούλου, που εξήγησε σε μόλις λίγα λεπτά πώς ακριβώς περιποιείται τα μαλλιά της για να τα βοηθήσει να μακρύνουν γρηγορότερα.

Συγκεκριμένα, η γοητευτική κόρη της Τζένης Μπαλατσινού υποστήριξε ότι τα μαλλιά της θέλουν περισσότερη φροντίδα και προσοχή σε σχέση με παλιότερα, καθώς τα νιώθει πιο αδύναμα ενώ βρίσκει ότι δεν μακραίνουν το ίδιο εύκολα πλέον. Ο λόγος είναι οι βαφές και τα highlights που έκανε τα τελευταία χρόνια και τα οποία, σημειωτέον, θέλει να σταματήσει άμεσα ώστε να δώσει την ευκαιρία στην τρίχα να ανακάμψει από τις τεχνικές βαφής και επεξεργασίας.

Αμαλία Κωστοπούλου | Το πολυτελές foundation που λατρεύει, προσφέρει τέλεια κάλυψη αλλά και λάμψη

Όσο για το πώς καταφέρνει να δυναμώνει τα μαλλιά από τη ρίζα και ως εκ τούτου να τα βοηθά να μεγαλώσουν πιο γρήγορα, η ίδια λέει ότι λατρεύει το έλαιο δενδρολίβανου, το οποίο εφαρμόζει στο τριχωτό κάθε φορά πριν λουστεί, με απαλές κινήσεις μασάζ με τα δάχτυλα ή το ειδικό scalp massager brush. Επίσης, δεν ξεχνά τα leave in conditioners μετά το λούσιμο καθώς και τα heat protectant πρϊόντα, ακόμα κι αν απλά θέλει να στεγνώσει τα μαλλιά της με το σεσουάρ.

Bronzer αντί για concealer κάτω από τα μάτια; Το hack για τους μαύρους κύκλους που δοκιμάζουν όλες στο TikTok

Δες περισσότερα εδώ:

@mintystrawberryy its hair wash day 🫧💆‍♀️ everything i do to care care of my hair 💓 i also take @nutrafol daily 🫶 not sponsored by can you please sponsor me @Kérastase ♬ original sound - Amalia🍓

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ