Follow us

Kate Middleton | Η αλλαγή στα μαλλιά της μετά τη νίκη της απέναντι στον καρκίνο

Με ανανεωμένο χρώμα μαλλιών στο βίντεο της ανακοίνωσης για την ολοκλήρωση των χημειοθεραπειών.

MissBloom TEAM
Kate Middleton

Μόλις χθες η βασιλική οικογένεια ανακοίνωσε ότι η Kate Middleton ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία της, η οποία είχε ξεκινήσει προ έξι μηνών για αδιευκρίνιστο τύπο καρκίνου.

10 elegant μανικιούρ με την υπογραφή της Rosie Huntington-Whiteley

Η ανακοίνωση έγινε με μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του ζευγαριού στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσαν ένα βίντεο που δείχνει την πριγκίπισσα της Ουαλίας μαζί με τον πρίγκιπα William και τα τρία τους παιδιά, τον 11χρονο πρίγκιπα George, την 9χρονη πριγκίπισσα Charlotte και τον 6χρονο πρίγκιπα Louis, σε ανέμελες στιγμές στο σπίτι τους στο Νόρφολκ.

Φυσικά οι royal fans δεν μπόρεσαν παρά να παρατηρήσουν καλά το βίντεο και όλες τις λεπτομέρειές του. Μεταξύ άλλων εντόπισαν και μια αλλαγή στην εμφάνιση της Kate Middleton, η οποία φαίνεται έχει ανοίξει αρκετά το χρώμα των μαλλιών της. Πιο συγκεκριμένα, έχει υιοθετήσει ένα πιο γλυκό καστανό, το οποίο σηματοδοτεί μια νέα σελίδα στη ζωή της.

Kate Middleton | Η αλλαγή στα μαλλιά της μετά τη νίκη της απέναντι στον καρκίνο

Όσον αφορά το κούρεμά της, φαίνεται πως διατήρησε το signature φιλαριστό haircut της με τη μόνη διαφορά ότι στο βίντεο τα μαλλιά της έχουν φυσικούς, messy κυματισμούς και δεν είναι χτενισμένα στο blow out look, που προτιμά τα τελευταία χρόνια.

Toasted Caramel | Η νέα τάση νυχιών που θα αντικαταστήσει τα glazed donut manis

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ