Follow us

3 οροί προσώπου που θα μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σου- από την πρώτη κιόλας χρήση

Βρες το ιδανικό serum για εσένα με βάση τις ανάγκες τις επιδερμίδας σου.

serum Istock Photo

Ανάμεσα στα τόσα προϊόντα στα beauty counters, ένα ξεχωρίζει στα μάτια όλων των skincare addicts κι αυτό δεν είναι άλλους από τους ορούς προσώπου. Τα serums έχουν μπει για τα καλά στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας κι όχι άδικα. Είναι πιο συμπυκνωμένα από τις κρέμες, ενώ είναι εμπλουτισμένα με εξειδικευμένα συστατικά που στοχεύουν συγκεκριμένα προβλήματα, όπως η οι ρυτίδες, οι δυσχρωμίες ή η αφυδάτωση. Επιπλέον έχουν λεπτότερη υφή από τις κρέμες, επιτρέποντας στα ενεργά συστατικά τους να διεισδύουν πιο βαθιά στην επιδερμίδα, προσφέροντας καλύτερα αποτελέσματα.

3 οροί προσώπου που θα μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σου- από την πρώτη κιόλας χρήση

Το clinéa, το clean beauty brand που έχει ξεχωρίσει, καθώς συνδυάζει με τον πιο σύγχρονο τρόπο την αποτελεσματικότητα της επιστήμης με την αγνότητα της φύσης, γνωρίζει πολύ καλά τη "δύναμη" των ορών προσώπου κι έτσι ήδη από το λανσάρισμά του έβαλε στο οπλοστάσιό του τρία πανίσχυρα serums.

Οι εξαιρετικά προηγμένες συνθέσεις των clinéa serums ενσωματώνουν πρωτοποριακά συστατικά, όπως το bakuchiol, το έλαιο CBD, η βιο-ρετινόλη και το κολλαγόνο φυτικής προέλευσης, κι έτσι δρουν άμεσα προκειμένου να "ξαναγεμίσουν" το δέρμα με ό,τι πραγματικά έχει ανάγκη.

clinea

Πρωταγωνιστής και αυτών των προϊόντων clinéa είναι το αποκλειστικό σύμπλοκο 4 Balance Boosters: Συνδυάζοντας βιο-ινουλίνη από μπλε αγαύη, υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους και εκχύλισμα κομπούχας, το 4Β συμβάλλει στην προστασία των 4 κρίσιμων πυλώνων ισορροπίας του δέρματος (μικροβίωμα, pH, δερματικός φραγμός και κυτταρική επικοινωνία) εξασφαλίζοντας μια καθόλα υγιή επιδερμίδα.

Πώς μπορείς να αποφασίσεις όμως ποιο clinéa serum να βάλεις στη ρουτίνα σου; Πάμε να βρούμε μαζί την ιδανική επιλογή με βάση τις ανάγκες τις επιδερμίδας σου:

Collagen Bounce για μείωση των ρυτίδων και σύσφιξη

serum

Αν στόχος σου είναι να αποκτήσεις μια πιο σφριγηλή και ελαστική επιδερμίδα, τότε ο ορός Collagen Bounce είναι ιδανική επιλογή για εσένα. Αυτό το βελούδινο serum περιέχει 5% σύμπλοκο βιομιμητικού κολλαγόνου φυτικής προέλευσης (από καλαμπόκι, σιτάρι και σόγια) και τριπεπτίδιο κολλαγόνου που προέρχεται από φύκια. Ο πανίσχυρος συνδυασμός τους ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου του δέρματος, του δομικού στοιχείου της επιδερμίδας που μειώνεται με το πέρας του χρόνου, βοηθώντας στην αποκατάσταση του χαμένου όγκου, το "γέμισμα" των ρυτίδων και την αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου.

Το αποτέλεσμα;
- Ενυδατώνει άμεσα**
- Διατηρεί την ενυδάτωση έως και 48h**
- Μειώνει τις ρυτίδες, το περίγραμμα φαίνεται ορατά αναδιαμορφωμένο, 96%*
- Βελτιώνει την ελαστικότητα, 96%*
- Αποκαθιστά την αίσθηση πυκνότητας του δέρματος, η επιδερμίδα φαίνεται πιο λεία, 100%*

Hyaluronic Water Bomb για σούπερ ενυδάτωση

clinea

Αν η επιδερμίδα σου "διψά", τότε προσέφερέ της αυτήν τη "βόμβα" ενυδάτωσης. Το 5% σύμπλοκο υαλουρονικού οξέος που περιέχει, αποτελείται από 5 διαφορετικούς τύπους υαλουρονικού οξέος. Αυτός ο αποτελεσματικός συνδυασμός διεισδύει γρήγορα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, ενώ σχηματίζει ένα προστατευτικό πυκνό φιλμ που μπλοκάρει τη διαδερμική απώλεια νερού. Ταυτόχρονα, το αντιοξειδωτικό έλαιο CBD, γνωστό για την αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική του δράση βοηθά στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Το αποτέλεσμα;
- Ενυδατώνει άμεσα κατά 32%**
- Διατηρεί την ενυδάτωση έως και 48h**
- Βελτιώνει την ελαστικότητα, μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, 92%*
- Καταπραΰνει και ανακουφίζει την επιδερμίδα, 96%*

Bio-Retinol Reset για αντιγήρανση και λάμψη

clinea

Για μείωση όλων των σημαδιών γήρανσης και επίτευξη μιας ομοιόμορφης χρωματικά, ελαστικής, φωτεινής και wrinkle-free επιδερμίδας, στρέψου στον ορό Bio-Retinol Reset. Περιέχει 2% νιασιναμίδη κι έτσι βοηθά στην εξισορρόπηση του ανομοιόμορφου τόνου και βελτιώνει την ελαστικότητα, με αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει πιο λαμπερό και νεανικό. Επιπλέον, περιέχει bakuchiol, τη φυσική δηλαδή εναλλακτική της ρετινόλης, που προσφέρει απαράμιλλη αντιγηραντική δράση, χωρίς τις ανεπιθύμητες ενέργειες της ενεργής μορφής της βιταμίνης Α -κάτι που σημαίνει πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και από εγκυμονούσες και θηλάζουσες.

Το αποτέλεσμα;
- Ενυδατώνει άμεσα κατά +42%**
- Διατηρεί την ενυδάτωση έως και 24h**
- Μειώνει τις ρυτίδες, 82%***
- Βελτιώνει την ελαστικότητα, 100%*
- Αποκαθιστά τη λάμψη, 100%*
- Βελτιώνει τον τόνο του δέρματος, 93%*

Info
Ανακάλυψε τους ενισχυμένους ορούς προσώπου clinéa στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και μάθε περισσότερα στο www.clineacosmetics.com

* Αυτο-αξιολόγηση υπό την επίβλεψη δερματολόγου **Κλινικός εργαστηριακός έλεγχος υπό την επίβλεψη δερματολόγου ***Θετικό αποτέλεσμα σε κλινική αξιολόγηση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ