Follow us

Τζένη Μελιτά | Έτσι μειώνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια το πρωί

Τα skincare gadgets που περιλαμβάνει η πρωινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της.

Τζένη Μελιτά Instagram

Μέσα στα τελευταία χρόνια, τα skincare gadgets από κάτι που χρησιμοποιούσαν οι "καλά διαβασμένες" και ενδεχομένως εκείνες που είχαν να διαθέσουν μεγάλο budget, έχουν μετατραπεί σε αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας περιποίησης κάθε γυναίκας.

Βάσια Κωσταρά | Η λεπτομέρεια στο nude μανικιούρ της που έκανε όλη τη διαφορά

Λάτρης των tools περιποίησης είναι και η Τζένη Μελιτά, η οποία ανεβάζοντας ένα story στο προφίλ της στο Instagram αποκάλυψε ποια ακριβώς περιλαμβάνει η πρωινή ρουτίνα της.

Όπως θα δεις παρακάτω, η παρουσιάστρια χρησιμοποιεί τη συσκευή καθαρισμού Luna της σουηδικής FOREO, ενώ στη συνέχεια κάνει μασάζ με ένα gua sha, πετυχαίνοντας έτσι λεμφική αποστράγγιση κι ένα πιο σμιλευμένο αποτέλεσμα στο πρόσωπό της.

Χριστίνα Μπόμπα | Αυτό είναι το οικονομικό καθαριστικό προσώπου που χρησιμοποιεί

Ίσως το πιο fun κομμάτι της ρουτίνας της είναι όμως τα ice rollers. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, χρησιμοποιεί τόσο ένα μεγάλο παγωμένο roller, όσο και δύο πιο μικρά ice globes έτσι ώστε να κάνει μασάζ και σε όλο το πρόσωπο, αλλά και πιο στοχευμένα στην περιοχή γύρω από τα μάτια μειώνοντας έτσι το οίδημα γενικά, αλλά και ειδικά τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

Director's Tip: Αν δεν έχεις ice rollers στη συλλογή σου, δοκίμασε να βάλεις για μερικά λεπτά δύο κουτάλια στην κατάψυξη και έπειτα ακούμπησέ τα πάνω στα βλέφαρά σου, αλλά και στη περιοχή κάτω από τα μάτια για 10 λεπτά προκειμένου να εξαφανιστούν οι σακούλες και να δείχνεις πιο ξεκούραστη και λαμπερή.

Δες το story της:

Τζένη Μελιτά | Έτσι μειώνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια το πρωί

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ