Το viral trick που θα αλλάξει τον τρόπο που εφαρμόζεις το concealer

Το μυστικό της celebrity makeup artist, Katie Jane Hughes.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η περιοχή των ματιών είναι μία από τις πιο "δύσκολες" στο μακιγιάζ, τόσο λόγω της λεπτής, "διάφανης" επιδερμίδας της, όσο και των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων που την "κοσμούν". Πώς γίνεται λοιπόν να πετύχεις ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα σαν κι αυτό που βλέπουμε στις celebrities στο red carpet;

Η celebrity makeup artist, Katie Jane Hughes -η οποία έχει 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο παρακαλώ!-, αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στο TikTok το Νο.1 μυστικό μακιγιάζ της για τέλεια εφαρμογή του concealer, κι όπως λέει η ίδια, "είναι εθιστικό".

Η νέα τάση στο μακιγιάζ που θα αντικαταστήσει το glass skin

Η Hughes ξεκινά εφαρμόζοντας μια καλή ποσότητα concealer στο πίσω μέρος της παλάμης της. Έπειτα παίρνει στα χέρια της ένα φουντωτό, στρογγυλό πινέλο για σκιά (ναι καλά διάβασες!). Τώρα με πολλές, γρήγορες ταμποναριστές κινήσεις παίρνει το προϊόν από το χέρι στο πινέλο της. Όταν το concealer έχει πια εξαφανιστεί από το χέρι της, ξεκινά την εφαρμογή του προϊόντος στην περιοχή κάτω από τα μάτια της φροντίζοντας να κάνει όμως πολύ απαλές κινήσεις.

Μόλις τελειώσει με την περιοχή των ματιών, προχωρά στην εφαρμογή του σε άλλα "προβληματικά" σημεία του προσώπου της, όπως πάνω από τα φρύδια, κάτω από τα ζυγωματικά και στο πηγούνι.

Lip Gloss Pedicure | Η νέα μεγάλη τάση στο πεντικιούρ που θα αντικαταστήσει το glazed pedicure

"Αυτό είναι το πιο viral τρικ που έχω διδάξει", λέει στο τέλος του βίντεο. "Όσοι το έχουν δοκιμάσει, μου λένε ότι είναι τέλειο".

Δες το βίντεο:

Tags