Follow us

Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-25 | Τα 5 χρώματα που θα "παίξουν" περισσότερο στην ομορφιά

Δεν γίνεται να λείπουν από το νεσεσέρ σου.

τάσεις ομορφιάς φθινόπωρο χειμώνας 2024-25 Splash News/ideal Image

Στις τάσεις ομορφιάς κάθε νέας σεζόν, εκτός από το στιλ και το φινίρισμα του μακιγιάζ, συνυπολογίζονται και αυτές που αφορούν τα κυρίαρχα χρώματα. Ποια είναι λοιπόν εκείνα που θα "παίξουν" περισσότερο αυτήν τη σεζόν σύμφωνα με τους σχεδιαστές, αλλά και τις beauty insiders;

Η νέα τάση στο μακιγιάζ που θα αντικαταστήσει το glass skin

Dark Cherry

Αν υπάρχει ένα χρώμα που συναντάμε με επιμονή στις προτάσεις της σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2024-25, τόσο στη μόδα, όσο και στην ομορφιά, αυτό είναι σίγουρα το dark cherry. Αυτό το βαθύ κερασί χρώμα πρότειναν πολλοί οίκοι για το μακιγιάζ της σεζόν με τον Dior να το χρησιμοποιεί για να πετύχει ένα πολύ ενδιαφέρον bitten lip look.

Ίσως ο πιο εύκολος τρόπος να υιοθετήσεις την τάση είναι μέσω του μανικιούρ σου. Η συγκεκριμένη απόχρωση ταιριάζει τόσο σε κοντά, όσο και σε πιο μακριά νύχια, ενώ κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ξεχωρίζει για την ευελιξία της, καθώς ταιριάζει με όλα τα φθινοπωρινά και χειμερινά outfits, ενώ αποπνέει έναν αέρα "ήσυχης πολυτέλειας".

Black

Το μαύρο eyeliner θα γίνει αυτήν τη σεζόν η προέκταση του χεριού σου. Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές που επανέφεραν στη μόδα το grunge makeup κι άρα τα μαύρα smokey eye looks. Τo μαύρο πρωταγωνίστησε όμως και σε πολλά graphic, αλλά και '60s inspired looks στο catwalks, δίνοντάς μας ιδέες για τα μακιγιάζ των επόμενων μηνών.

Το πιο ανατρεπτικό beauty look όμως ήταν ίσως εκείνο που παρουσίασε ο οίκος Valentino, με πολλά μοντέλα του να περπατάνε στο catwalk με καλά ορισμένα μαύρα χείλη με vinyl φινίρισμα.

Red

Κομψό και διαχρονικό, το κόκκινο θα έχει φυσικά τη θέση του στο νεσεσέρ σου και αυτήν τη σεζόν. Τα κόκκινα χείλη, τόσο στην καλά ορισμένη και έντονη, όσο και στην πιο muted εκδοχή τους κυριάρχησαν στο catwalk επιβεβαιώνοντάς μας πως το κόκκινο ήταν, είναι και θα είναι το μεγαλύτερο makeup trend.

Κόκκινο χρησιμοποίησαν πολλοί σχεδιαστές και για τα eye looks των μοντέλων τους στα FW24-25 shows τους (βλ. Moschino), ενώ από το catwalk δεν έλειπαν και τα κόκκινα μανικιούρ.

Brown

Το καφέ, το οποίο ήταν το χρώμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας πέρυσι, "παίζει" πολύ και φέτος με την Hailey Bieber να το κάνει το it χρώμα νυχιών για αυτό το φθινόπωρο.

Bright Colours

Παραδόξως, τα έντονα χρώματα, εκείνα που συνηθίζουμε να βλέπουμε περισσότερο στα catwalks της άνοιξης και του καλοκαιριού, είναι μια ακόμα μεγάλη τάση για φέτος το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Πολλοί οίκοι, ανάμεσά τους οι Etro, Chanel, Dior και Emporio Armani, πρότειναν eye looks σε παστέλ, αλλά και φωτεινά -σχεδόν neon- χρώματα, όπως ροζ, λιλά, πορτοκαλί και πράσινο, κι εμείς δεν έχουμε παρά να υπακούσουμε στις προσταγές τους και να εντάξουμε τα έντονα χρώματα στα φθινοπωρινά looks μας.

Τα νέα αρώματα που θα γίνουν ανάρπαστα το φθινόπωρο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ