Follow us

Toasted Caramel | Η νέα τάση νυχιών που θα αντικαταστήσει τα glazed donut manis

Η νέα πρόταση της Hailey Bieber για το φθινόπωρο.

Hailey Bieber Splash News/Ideal Image

Εκτός από την πάντα chic γκαρνταρόμπα, την skincare σειρά της, τη viral θήκη κινητού της και το drama της με την Selena Gomez, η Hailey Bieber είναι επίσης γνωστή για τα manicure trends που έχει ξεκινήσει. Το πιο δημοφιλές είναι αδιαμφισβήτητα το glazed donut mani, το οποίο λάνσαρε στο Met Gala του 2022 και μέχρι σήμερα εξακολουθεί να αποτελεί huge trend. Με το πιο πρόσφατο μανικιούρ της -το πρώτο της ως νέα μαμά- έρχεται ξανά να αποδείξει πόση επιρροή έχει στα trends κάθε σεζόν.

Η Hailey Bieber φαίνεται πως έχει μπει ήδη σε φθινοπωρινό mood κι έτσι καλωσόρισε τη νέα σεζόν αντικαθιστώντας τα french tips, που είδαμε στην πρώτη φωτογραφία της με τον Jack Blue Bieber, με ένα toasted caramel μανικιούρ.

Η αγαπημένη της nail artist, Zola Ganzorigt, έβαψε τα νύχια της με ένα πολύ ιδιαίτερο, ζεστό καφέ χρώμα, για το οποίο, όπως αποκάλυψε η ίδια στο Instagram, χρειάστηκε να αναμείξει πέντε διαφορετικά βερνίκια. Το μήκος των νυχιών της διατηρήθηκε μακρύ και το σχήμα τους αμυγδαλωτό, το go-to nail combo της influencer/επιχειρηματία.

Το συγκεκριμένο μανικιούρ δεν ήταν glazed, δηλαδή δεν είχε ολοκληρωθεί με κάποια chrome powder, αλλά με ένα απλό top coat, όπως είπε η manicurist στο Instagram, κάνοντάς μας να αναρωτηθούμε αν έχει έρθει το τέλος των glazed donut nails.

Οι φωτογραφίες με το νέο μανικιούρ της αποτέλεσαν πάντως την τέλεια ευκαιρία να δείξει στους ακόλουθούς της το νέο διαμαντένιο "mom" δαχτυλίδι της, το οποίο ταιριάζει τέλεια με το υπερμεγέθες δαχτυλίδι που της έδωσε ο Justin Bieber όταν αρραβωνιάστηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καφέ τόνους επέλεξε και η Selena Gomez για το πιο πρόσφατο μανικιούρ της, με τον αγαπημένο της manicurist, Tom Bachik, να ονομάζει το look της "Toffee Nails". H τραγουδίστρια και ιδρύτρια της Rare Beauty, όπως βλέπεις στη φωτογραφία, επέλεξε ένα πιο καραμελένιο καφέ χρώμα για το μανικιούρ της, ενώ διατήρησε το μήκος των νυχιών της μακρύ και το σχήμα τους τετράγωνο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ