Terracopper | Το χρώμα μαλλιών που πρέπει να ζητήσεις αν θέλεις μια δραστική αλλαγή το φθινόπωρο

Οι αναζητήσεις για το terracopper έχουν αυξηθεί κατά 5000% στο Google.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και φέτος μια νέα κόκκινη απόχρωση "τρυπώνει" στη λίστα με τις τάσεις της σεζόν. Τη θέση των strawberry red και auburn των προηγούμενων χρόνων ήρθε φέτος να πάρει το terracopper, μια "ζεστή" κόκκινη απόχρωση που έχουμε ήδη ξεκινήσει να βλέπουμε πολύ στα social media.

Cloud Curls | Αυτό θα είναι το πιο δημοφιλές χτένισμα του φετινού φθινοπώρου

Σύμφωνα με τον hair expert Tom Smith πρόκειται για μια πλούσια χάλκινη/τερακότα απόχρωση που είναι λίγο πιο έντονη από το φυσικό κόκκινο χρώμα μαλλιών. "Οι χάλκινοι και οι κόκκινοι τόνοι τείνουν να είναι τεράστια τάση αυτή την εποχή, καθώς έχουν την ίδια ακριβώς απόχρωση με τα φύλλα από τα δέντρα και τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού τους προηγούμενες μήνες", λέει ο Smith.

Με τις αναζητήσεις στο Google για το terracopper να έχουν αυξηθεί κατά 5000% από τον περασμένο μήνα, είναι βέβαιο ότι αυτή θα είναι μία από τις πιο hot αποχρώσεις μαλλιών για αυτό το φθινόπωρο. Ταιριάζει πάρα πολύ σε ανοιχτόχρωμες, αλλά και σταρένιες επιδερμίδες, χαρίζοντάς τους ένα χρυσαφένιο "φως".

Όπως όλα τα ginger χρώματα, έτσι και αυτό τείνει να ξεθωριάζει πολύ γρήγορα, οπότε είναι πολύ σημαντικό να φροντίζεις σωστά τα μαλλιά σου. Προκειμένου να διατηρήσεις το χρώμα τους λαμπερό για όσο το δυνατόν περισσότερο προσπάθησε να αποφεύγεις τα συχνά λουσίματα και το styling με hot tools, ενώ εξίσου σημαντικό είναι να μην ξεχνάς την καλή ενυδάτωσή τους με θρεπτικές μάσκες κι έλαια.

Τα νέα αρώματα που θα γίνουν ανάρπαστα το φθινόπωρο