Follow us

Πώς να μυρίζεις "ακριβά" on a budget | Τα προϊόντα που πρέπει να δοκιμάσεις

Τα οικονομικά αρώματα και προϊόντα περιποίησης σώματος και μαλλιών που θα λατρέψεις.

τα καλύτερα αρώματα τύπου Splash News/Ideal Image

Η "old money" αισθητική είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων χρόνων, η οποία καλεί για ρούχα και αξεσουάρ που αποπνέουν πολυτέλεια. Πρόσεξες ποια λέξη χρησιμοποιήσαμε; "Αποπνέουν". Δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψεις όντως πολλά χρήματα για να υιοθετήσεις την τάση. Ακριβώς όπως μπορείς να κάνεις το στιλ σου να δείχνει πιο πολυτελές, βρίσκοντας τέλεια κομμάτια σε high street fashion brands, έτσι μπορείς και να μυρίζεις "ακριβά" βρίσκοντας μικρά on budget διαμαντάκια στα καταστήματα αρωμάτων Zoniou.

Με πάνω από 40 χρόνια εξειδίκευσης στον κλάδο της αρωματοποιίας, όλα τα προϊόντα παράγονται από το εργοστάσιο παραγωγής της εταιρείας, χρησιμοποιώντας εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες.

Πώς να μυρίζεις "ακριβά" on a budget | Τα προϊόντα που πρέπει να δοκιμάσεις

Στα καταστήματα Zoniou θα βρεις περισσότερες από 600 προτάσεις αρωμάτων, τα οποία αν και εξαιρετικά οικονομικά -οι τιμές ξεκινάνε από 9€!- θυμίζουν αρώματα μεγάλων οίκων και αποπνέουν κομψότητα και πολυτέλεια. Είτε αγαπάς τα φλοράλ, είτε τα φρουτώδη, είτε τα πιο ανατολίτικα και αισθησιακά αρώματα, είναι σίγουρο ότι θα βρεις το νέο αγαπημένο σου εκεί.

Missbloom's Tip: Ψέκασε το άρωμά σου στο εσωτερικό των καρπών, πίσω από τα αφτιά και τα γόνατα, αλλά και στο εσωτερικό των αγκώνων για μεγαλύτερη ένταση.

τα καλύτερα αρώματα τύπου

Για να βεβαιωθείς ότι το άρωμά σου θα έχει πραγματικά μεγάλη διάρκεια και ένταση, θα σε συμβουλεύαμε να το συνδυάσεις με τα προϊόντα περιποίησης σώματος -shower gel και body cream- της ίδιας σειράς.

Fun Fact! Το ήξερες ότι η ενυδατωμένη επιδερμίδα διατηρεί το άρωμα για περισσότερο;

Missbloom's Tip: Για τις βραδινές σου εξόδους, αντί για την body cream, χρησιμοποίησε την body lotion glitter shine με το άρωμά σου, η οποία εκτός από το ότι θα ενισχύσει την εσάνς σου, θα χαρίσει εντυπωσιακή λάμψη στην επιδερμίδα σου.

τα καλύτερα αρώματα τύπου

Αν θέλεις να πας το perfume layering ένα βήμα παρακάτω, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών της εταιρείας, πάλι με το αγαπημένο σου άρωμα. Το hair silk περιέχει πρωτεΐνες μεταξιού φυσικής προέλευσης που απαλύνουν και θρέφουν την τρίχα και αντηλιακό φίλτρο UVB. Επιδιορθώνει και αναδομεί τα μαλλιά καταπολεμώντας την ψαλίδα και το φριζάρισμα, ενώ παράλληλα χαρίζει εντυπωσιακή λάμψη και υγιή όψη.

τα καλύτερα αρώματα τύπου

Τώρα για μια έξτρα luxurious νότα στο χώρο σου, μη ξεχάσεις να αγοράσεις από τα καταστήματα Zoniou ένα diffuser. Δική μας αγαπημένη επιλογή είναι Citrus με νότες από μανταρίνι, εσπεριδοειδή και άνθη πορτοκαλιάς, το οποίο ανανεώνει το χώρο δημιουργώντας μια όμορφη, πολυτελή ατμόσφαιρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ