Follow us

Βάσια Κωσταρά | Η λεπτομέρεια στο nude μανικιούρ της που έκανε όλη τη διαφορά

Ο πιο chic τρόπος να ανανέωσεις το κλασικό nude mani.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Ενώ οι περισσότερες βλέπουν το λογαριασμό της Βάσιας Κωσταρά στο Instagram σαν μια αστείρευτη πηγή fashion inspiration, εμείς εστιάζουμε στα beauty looks της και για να είμαστε πιο συγκεκριμένες στα nail looks της.

Cloud Curls | Αυτό θα είναι το πιο δημοφιλές χτένισμα του φετινού φθινοπώρου

Η σχεδιάστρια ξέρει πώς να συνδυάζει κάθε outfit με το σωστό μανικιούρ έτσι ώστε να ολοκληρώνει τέλεια την εμφάνισή της, συμπληρώνοντας τις δημιουργίες της και χωρίς να αποσπά την προσοχή από αυτές.

Η ίδια έχει ξεκινήσει μάλιστα αρκετά nail trends τα τελευταία δύο χρόνια, με πιο αξιομνημόνευτα να είναι τα peaches and cream, τα tutti frutti και τα yellow heart nails.

Η Μαρία Ηλιάκη δίνει την τέλεια ιδέα για το πρώτο φθινοπωρινό μανικιούρ

Αυτή τη φορά επιχείρησε να δώσει το δικό της ενδιαφέρον twist στα κλασικά nude νύχια. Όπως θα δεις στη φωτογραφία που ακολουθεί, η σχεδιάστρια έβαψε τα μακριά, οβάλ νύχια της με ένα pink nude βερνίκι, ενώ στη βάση κάθε νυχιού σχεδίασε ένα μικρό ματάκι με θαλασσί και μπλε χρώμα.

Το αποτέλεσμα είναι σαφώς καλαίσθητο και κομψό, η τέλεια ιδέα για εσένα που είσαι λίγο... προληπτική ή για εσένα που ψάχνεις διακριτικά nail art σχέδια για να "φρεσκάρεις" το go-to μανικιούρ σου.

Δες το μανικιούρ της:

Βάσια Κωσταρά | Η λεπτομέρεια στο nude μανικιούρ της που έκανε όλη τη διαφορά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ