Follow us

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη υιοθέτησε το ίδιο νυφικό χτένισμα με την Meghan Markle

Το bridal look της αθλητικογράφου στο γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη @christos_manioros

Το απόγευμα της Κυριακής (1/9), η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν παντρεύτηκαν στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη στα Χανιά, παρουσία των οικογενειών, των φίλων και των συναδέλφων τους.

Μαρία Μπεκατώρου | Η αγαπημένη της κρέμα ματιών χαρίζει άμεσο αποτέλεσμα lifting

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέλεξε ένα μίνιμαλ, μακρύ νυφικό με spaghetti straps, μακριά ουρά και sexy σκίσιμο στο πόδι, το οποίο και συνδύασε με ένα μακρύ πέπλο και διακριτικά σκουλαρίκια.

Την ίδια μίνιμαλ αισθητική είχε και το beauty look της με το μακιγιάζ της να κινείται σε ουδέτερους τόνους. Πιο συγκεκριμένα, τα μάτια της τονίστηκαν με ένα smokey look σε καφέ αποχρώσεις και ψεύτικες βλεφαρίδες, ενώ το look ολοκληρώθηκε με μπρονζέ επιδερμίδα και nude χείλη.

Αντιγόνη Κουλουκάκου | Το νέο της κούρεμα ανήκει στις κορυφαίες τάσεις των τελευταίων χρόνων

Όσον αφορά τα μαλλιά της τώρα, η αθλητικογράφος επέλεξε να τα μαζέψει πίσω, υιοθετώντας ένα κομψό low bun με χωρίστρα στη μέση, παρόμοιο με εκείνο που είχε υιοθετήσει και η απόλυτη ιέρεια του μίνιμαλ στιλ, Meghan Markle, στο γάμο της με τον πρίγκιπα Harry. Η μόνη διαφορά των δύο bridal updos ήταν ότι το ένα είχε πιο sleek χαρακτήρα, ενώ το άλλο πιο messy.

Σε κάθε περίπτωση, τα απλά chignons αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε νύφη που αναζητά ένα διαχρονικό και πρακτικό χτένισμα, που θα ολοκληρώσει άψογα την bridal εικόνα της.

Δες το beauty look της:

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη υιοθέτησε το ίδιο νυφικό χτένισμα με την Meghan Markle

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ