Follow us

7 λαδάκια σώματος με θεϊκό άρωμα για να μυρίζεις τέλεια όλη τη μέρα

Αφήνουν την επιδερμίδα μεταξένια και διακριτικά αρωματισμένη.

λάδια σώματος Splash News/Ideal Image

Μπορεί τα λάδια σώματος να είναι τυπικά συνυφασμένα με το καλοκαίρι, τις mini φούστες, τα shorts και τα αέρινα φορέματα, ωστόσο στην πραγματικότητα είναι εξαιρετικά χρήσιμα όλο το χρόνο. Εκτός από το ότι αφήνουν την επιδερμίδα απαλή, μεταξένια και λαμπερή (ειδικά αν έχουν shimmer) μπορούν να την αρωματίσουν απαλά, κάνοντας μάλιστα και το eau de toilette σου να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Η συμβουλή μας; Προτίμησε ξηρά λάδια που ενυδατώνουν χωρίς να αφήνουν αυτή την ανεπιθύμητη αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα. Ακολουθούν 7 από τα πιο αγαπημένα μας που θα σε ενθουσιάσουν με την απολαυστική υφή και το θεϊκό άρωμά τους:

Director's Choice | Τα λάδια σώματος με το πιο θεϊκό άρωμα

Sunrise Glow, Laouta

Sunrise Glow, Laouta

Αυτό το ξηρό λάδι με πλούσια σύνθεση θρεπτικών ελαίων ενυδατώνει το δέρμα χαρίζοντας στην επιδερμίδα μία φυσική περλέ λάμψη. Αφήνει μια λαμπερή υφή ενώ το άρωμα από αιθέρια έλαια περγαμόντου,άρωμα βανίλιας και τριαντάφυλλου είναι πραγματικά εθιστικό.​

Reine Des Marquises Ylang Ylang, Hei Poa  (attcadps.gr)

Reine Des Marquises Ylang Ylang, Hei Poa (attcadps.gr)

Αυτό το πολυχρηστικό έλαιο με Μονόι Ταϊτής Ylang-Ylang και γιασεμί είναι ιδανικό για το δέρμα αλλά και τα μαλλιά. Προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα αφήνοντας ένα υπέροχο φλοράλ και πουδρένιο άρωμα.

The PinkDust Glowing Body Oil, Little Secrets (littlesecrets.gr)

The PinkDust Glowing Body Oil, Little Secrets (littlesecrets.gr)

Το  PinkDust Glowing Body Oil συνδυάζει περιποιητικά συστατικά όπως το αμυγδαλέλαιο, το λάδι καρύδας, το βούτυρο καριτέ και το jojoba oil, προσφέροντας πολυδιάστατη φροντίδα στην επιδερμίδα. Η εφαρμογή του χαρίζει πολύωρη λάμψη σε συνδυασμό με αίσθηση ευεξίας και μεταξένιας επιδερμίδας, ενώ το άρωμά του από γλυκιά καραμέλα, δροσερή βανίλια και μοσχομυριστή ορχιδέα αποτελεί μια εξωτική νότα στην καθημερινότητα. 

Peach Cloud Dry Body Oil, Seventeen Cosmetics

Peach Cloud Dry Body Oil, Seventeen Cosmetics

Αφέσου στο διακριτικό, φρουτώδες άρωμα της σειράς Peach Cloud, που αποτελείται από νότες κορυφής από κλιμεντίνη, ροδάκινο και νεκταρίνι, μεσαίες νότες από δαμάσκηνο και νότες βάσης από βέτιβερ και μέλι ακακίας. Αναζωογονητικό και μη λιπαρό, το ξηρό λάδι σας προσφέρει άμεση αίσθηση φρεσκάδας με μία κίνηση. 

Soleil Blanc Shimmering Body Oil Rose Gold, Tom Ford

Soleil Blanc Shimmering Body Oil Rose Gold, Tom Ford

Το Soleil Blanc Shimmering Body Oil Rose Gold, το οποίο δανείζεται το υπέροχο άρωμα του Soleil Blanc είναι ένα λάδι σώματος που δημουργεί ένα υπέροχο shimmering αποτέλεσμα, ιδανικό για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Libre Body OIl, YSL Beauty

Libre Body OIl, YSL Beauty

Το εμβληματικό άρωμα Libre με νότες από μαροκινό άνθος πορτοκαλιάς και γαλλική λεβάντα, κυκλοφορεί και σε έλαιο σώματος. Πρόκειται για μια καινοτόμος υφή που ενυδατώνει απαλά την επιδερμίδα αφήνοντας ένα ξεχωριστό αρωματικό ίχνος, σαν ανάσα ελευθερίας.

Huile Prodigieuse Florale, Nuxe (στα φαρμακεία)

Huile Prodigieuse Florale, Nuxe (στα φαρμακεία)

Aυτό το cult favourite ξηρό λάδι ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει πρόσωπο, σώμα και μαλλιά αφού είναι πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε. Το λουλουδένιο, φρέσκο και ντελικάτο του άρωμα χαρακτηρίζεται από πικάντικο grapefruit, αρωματική μανόλια, αισθησιακό musk. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ