Follow us

Cloud Curls | Αυτό θα είναι το πιο δημοφιλές χτένισμα του φετινού φθινοπώρου

Το πλέον ιδανικό hair look για τις "no makeup makeup" εμφανίσεις σου.

μπούκλες 2024 Splash News/Ideal Image

Τους τελευταίους μήνες το σεσουάρ, η φαρδιά, στρογγυλή βούρτσα και τα hot rollers είχαν γίνει προέκταση του χεριού μας λόγω της "old money" αισθητικής και των πολυτελών blowouts που αυτή προστάζει. Αυτό αλλάζει φέτος το φθινόπωρο καθώς το νέο it χτένισμα αγαπά το φριζάρισμα και τη φυσική υφή των μαλλιών και είναι πολύ, πολύ πιο low-maintenance.

5 κοντά κουρέματα-τάσεις για να κάνεις μια νέα αρχή το φθινόπωρο

Ο λόγος για τα cloud curls, δηλαδή τις ανάλαφρες, φυσικές (ή έστω natural looking) μπούκλες με έντονο όγκο και υφή, που θυμίζουν ανέμελα, νεανικά χρόνια.

Φέρε στο νου σου την Carrie Bradshaw και τις casual, undone μπούκλες της και έχεις ακριβώς την εικόνα που θα πρέπει να αντιγράψεις φέτος.

Get the look

Αν είσαι σγουρομάλλα, είσαι από τις τυχερές αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να "δουλέψεις" με τη φυσική υφή των μαλλιών σου. Για να κάνεις τις μπούκλες σου να δείχνουν καλύτερα ορισμένες, εφάρμοσε μια curl cream κι έπειτα ένα τζελ για να "κλειδώσεις" το αποτέλεσμα ή ακόμα και έναν αφρό για έξτρα όγκο. Η ρουτίνα σου θα πρέπει φυσικά να ολοκληρωθεί με λίγο ενυδατικό λαδάκι.

Αν πάλι τα φυσικά μαλλιά σου δεν έχουν τόσο έντονη υφή, μπορείς να πετύχεις ένα παρόμοιο αποτέλεσμα, είτε πλέκοντάς τα όσο είναι νωπά σε πλεξουδάκια, είτε χρησιμοποιώντας ένα curling iron με πολύ μικρή διάμετρο έτσι ώστε να δημιουργήσεις πολύ μικρές, "σφιχτές" μπούκλες.

Αυτό που θα πρέπει βέβαια να προσέξεις και στις δύο περιπτώσεις είναι τα μαλλιά σου να διατηρήσουν την κίνηση και την "ανεμελιά" τους και να μη δείχνουν πολύ στιλιζαρισμένα.

Οι top τάσεις στα κουρέματα του φθινοπώρου για μακριά μαλλιά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ