Follow us

Rihanna | Η νέα μούσα του J’adore μέσα από τον φακό του Steven Klein

MissBloom TEAM
Rihanna

Μετά από 20 χρόνια, o οίκος Dior παρουσιάζει τη νέα εποχή του εμβληματικού αρώματος J’Adore, έχοντας ως μούσα του την Rihanna. Η τραγουδίστρια συμμετείχε σε μια φωτογράφιση από τον φωτογράφο Steven Klein στις Βερσαλίες, τα αποτελέσματα της οποίας θα δημοσιευθούν την πρώτη Σεπτεμβρίου.

Η ιστορία μιας μεταμόρφωσης και μιας στέψης, μιας συγχωνευτικής συνάντησης ενός pop είδωλου και ενός θρυλικού αρώματος. Ανάμεσα στις χρυσές αποχρώσεις των Βερσαλιών, είναι μια βασίλισσα που αντιστέκεται σε κάθε ταξινόμηση, στη λαμπερή ενσάρκωση της θριαμβευτικής θηλυκότητας.
Το hall of mirrors είναι η πασαρέλα της. Το μεγάλο κανάλι η σκηνή της. Απόλυτo Diorness.

Το J'adore επιστρέφει στις απαρχές ενός ονείρου σε χρυσό που προσφέρεται σε γυναίκες εδώ και 25 χρόνια. Ένα ονειρεμένο άρωμα που πάντα αγαπούσε η Rihanna, σαν να ήταν προορισμένη γι' αυτό.


Η Rihanna, μεγαλειώδης στο εμβληματικό κολιέ που "εφευρέθηκε" ξανά, είναι λαμπερή με το χρυσό της φόρεμα κεντημένο με απαλές πούλιες, και τα δύο δημιουργημένα από τη Maria Grazia Chiuri.

Η Rihanna, πραγματικά "ο εαυτός της", αλλά όπως ποτέ άλλοτε, αφοσιώνεται στο εμβληματικό άρωμα καθώς εκφράζει την αρχική του γιορτή της ζωής: J’adore!

Μια γιορτή του ονείρου του Dior σε συνδυασμό με την υπερβολή μιας total star και universal γυναίκας. J’adore και Rihanna, η αρχή ενός νέου ονείρου σε χρυσό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ