Follow us

Οι top τάσεις στα κουρέματα του φθινοπώρου για μακριά μαλλιά

Οι ιδανικές επιλογές για εσένα που δεν αγαπάς το καρέ.

κουρέματα φθινόπωρο 2024 Splash News/Ideal Image

Το καρέ είναι αδιαμφισβήτητα το it κούρεμα της χρονιάς. Τι γίνεται όμως αν δεν αγαπάς το τόσο κοντό μήκος και θέλεις να αφήσεις τα μαλλιά σου μακριά; Φυσικά και υπάρχουν επιλογές για εσένα στη λίστα με τα hot trends της νέας σεζόν -don't worry. Ποιες είναι λοιπόν οι κορυφαίες τάσεις στα κουρέματα για το φθινόπωρο 2024 και πιο συγκεκριμένα οι τάσεις για μακριά μαλλιά; Πάμε να τις δούμε μαζί παρακάτω:

Το κούρεμα που θα υιοθετούν όλες οι κομψές γυναίκες το φθινόπωρο

Κουρέματα φθινόπωρο 2024 | Οι μεγαλύτερες τάσεις για μακριά μαλλιά

Sabrina Bangs

Η Sabrina Carpenter μέσα στους τελευταίους μήνες έχει αναδειχθεί η απόλυτη newcomer pop star, με τα τραγούδια της να γίνονται viral ήδη από τη πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους. Θραύση έχει κάνει όμως και το signature κούρεμά της, το οποίο χαρακτηρίζεται από μακριά layers και full curtain bangs, αλά Brigitte Bardot. Τα λεγόμενα blow-out bangs, δηλαδή τα "κουρτινάκια" που έχουν χτενιστεί με το σεσουάρ και μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα έτσι ώστε να γυρίζουν προς τα μέσα κι έπειτα να αποκτούν φορά προς έξω, πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπο, χαρίζοντας στην εμφάνιση μια κοριτσίστικη ανεμελιά, που δείχνει εξαιρετικά αισθησιακή.

French Bangs

Ένα άλλο είδος bangs που θα δούμε πολύ (και) φέτος είναι οι γαλλικές αφέλειες, δηλαδή τα μακριά, wispy bangs, που φτάνουν μέχρι το ύψος των φρυδιών δημιουργώντας ένα ανεπιτήδευτα κομψό αποτέλεσμα. Οι αγαπημένες αφέλειες των Γαλλίδων ταιριάζουν στα περισσότερα σχήματα προσώπου, ενώ μπορούν πραγματικά να μεταμορφώσουν κάθε κούρεμα, κάνοντάς το να δείχνει πιο ενδιαφέρον και chic.

Butterfly Layers

Τα μακριά μαλλιά φέτος θα χαρακτηρίζονται από κίνηση και έντονο φιλάρισμα, κατά κύριο λόγο γύρω από το πρόσωπο. Το λεγόμενο butterfly layering εκτός από κίνηση, χαρίζει επίσης όγκο, σχήμα και παιχνιδιάρικο στιλ στα μαλλιά, κάνοντας το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει μοντέρνο και άκρως εντυπωσιακό.

Τριχόπτωση | Οι βιταμίνες στις οποίες πιθανόν έχεις έλλειψη

Big, Natural Curls

Οι φυσικές μπούκλες χωρίς έντονα layers αλλά με πλούσιο όγκο και υφή θα είναι μια εξίσου μεγάλη τάση φέτος το φθινόπωρο, επιτρέποντάς μας να αφήσουμε λίγο στην άκρη τα hot tools. Αν βέβαια θέλεις ένα πιο polished look ή αν οι μπούκλες σου δεν είναι πολύ "σφιχτές", τότε -δυστυχώς- θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα curling iron για να πετύχεις αυτό το curly look αλά Carrie Bradshaw.

Καλεσμένη σε γάμο | 5 εύκολα χτενίσματα για να γλιτώσεις τα έξοδα της κομμώτριας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ