Follow us

Naked manicure | 6 διάσημες Ελληνίδες που προτίμησαν τα φυσικά, κοντά νύχια για τις διακοπές τους

Τα "γυμνά" νύχια ήταν για άλλη μια χρονιά η top επιλογή των celebrities για (καλοκαιρινές) διακοπές.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Τα "γυμνά", εντελώς άβαφα νύχια ήταν hot για άλλη μια χρονιά, αφού είναι το δεύτερο καλοκαίρι που διαπιστώνουμε ότι αποτελεί τη must επιλογή για πολλές διάσημες Ελληνίδες. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, πολλές ήταν οι celebrities που αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους όχι μόνο μια busy καθημερινότητα στην πόλη, αλλά και μερικές beauty συνήθειες. Κι αν μας ρωτάς, ήταν μια σοφή κίνηση γιατί ακόμα και τα νύχια μας χρειάζονται καμιά φορά ένα διάλειμμα από τα συνεχόμενα μανικιούρ και βερνίκια.

Κι ενώ για κάποιες celebrities δεν πέσαμε και από τα σύννεφα, μιας και μας έχουν συνηθίσει στο bare manicure πολλές φορές μέσα στον χρόνο, ακόμα και σε γιορτινές περιόδους (βλ. Βίκυ Καγιά ή Ηλιάνα Παπαγεωργίου τα Χριστούγεννα), κάποιες άλλες μας εξέπληξαν ευχάριστα καθώς σπάνια τις βλέπουμε χωρίς άψογο μανικιούρ και μακριά νύχια. Η Κατερίνα Καινούργιου όμως αποφάσισε ότι το διάφανο βερνίκι σε κοντά τετράγωνα νύχια θα ταίριαζε καλύτερα με τα καλοκαιρινά της outfits στο νησί ενώ παρομοίως η Χριστίνα Μπόμπα έκρινε ότι τα άβαφα νύχια θα τη βόλευαν καλύτερα στο πολυήμερο ταξίδι της στο Όσλο, όπου βρίσκεται με τις δίδυμες.

Κλέλια Ανδριολάτου - Βάσια Κωσταρά | Υιοθέτησαν το κομψό Bubble Bath manicure για τις διακοπές τους

Το μόνο σίγουρο είναι απέδειξαν έμπρακτα ότι τα "γυμνά" νύχια είναι το ίδιο κομψά με τα βαμμένα, ενώ η τάση αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται χρώμα για να αναδειχθούν τα άκρα μας, παρά μόνο μια καλή περιποίηση των νυχιών και επωνυχίων, για να δείχνουν σωστά φροντισμένα.

Το θετικό αυτής της τάσης; Είναι ότι πράγματι βοηθάς τα νύχια σου να "αναπνεύσουν" για λίγο καιρό, πριν περάσεις και πάλι στη βαφή (απλή ή ημιμόνιμη) και να απαλλαγείς από τυχόν σημάδια ή κιτρινίλες που πιθανόν να είχαν εμφανιστεί εξαιτίας του βερνικιού. Επίσης, ξενοιάζεις για λίγο καιρό από την κλασική έγνοια του πότε θα βάψεις τα νύχια σου, αν ξέβαψε το βερνίκι, αν χάλασε το gel κ.ο.κ.

Coconut nails | Η κομψή τάση μανικιούρ που έχει ήδη αντικαταστήσει τα "strawberry milk nails"

Tip: Αν θες να υιοθετήσεις το trend αλλά διστάζεις να τα αφήσεις εντελώς άβαφα, μπορείς να κάνεις την αρχή περνώντας ένα διάφανο βερνίκι που θα χαρίσει μια αδιόρατη λάμψη στα νύχια, χωρίς όμως να υπάρχει χρώμα σε αυτά.

Δες ποιες διάσημες υιοθέτησαν το trend:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αμαλία Κωστοπούλου

Βίκυ Καγιά

Δούκισσα Νομικού

Χριστίνα Μπόμπα

Naked manicure | 6 διάσημες Ελληνίδες που προτίμησαν τα φυσικά, κοντά νύχια για τις διακοπές τους

Κατερίνα Καινούργιου

νύχια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ