Follow us

Γιατί το "blonzing" είναι το νέο trend στο μακιγιάζ;

To hot makeup trend που θα δώσει παράταση στο μαύρισμά σου.

elsa hosk Splash News / Ideal Image

Το ρουζ και το bronzer είναι δύο από τα πιο σημαντικά προϊόντα μακιγιάζ που ειδικά το καλοκαίρι δεν λείπουν ποτέ από το beauty bag μας. Βάλε λοιπόν στην ίδια πρόταση τις λέξεις "blush" και "bronzer" και θα έχεις το "blonzing", μια τάση μακιγιάζ που κάνει θραύση αυτή τη στιγμή στα social media.

Πρόκειται στην ουσία για ένα ρουζ που όμως έχει πιο bronzed χρώμα, ώστε να μοιάζει ταυτόχρονα με ένα κλασικό bronzer. Είναι ιδανικό για όσες γυναίκες δεν συμπαθούν τόσο τις ροζέ και ροδακινί αποχρώσεις που συναντούν στα περισσότερα ρουζ ή εκείνες που απλά θέλουν με ένα μόλις προϊόν να πετυχαίνουν ένα sunkissed, bronzed εφέ στο πρόσωπο σε δευτερόπλεπτα και χωρίς κόπο.

Το "Sunset Makeup" είναι η hot τάση του καλοκαιριού | 5 προϊόντα για να πετύχεις εύκολα το look

Αυτή ακριβώς η ευκολία που προσφέρει καθώς και το πανέμορφο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα, που σε μόλις ένα λεπτό έχεις πετύχει αυτό το περιβόητο "φιλί του ήλιου" στο πρόσωπό σου, είναι τα στοιχεία που έχουν κάνει το "blonzing" να ξεχωρίζει.

Τα SOS βήματα για ένα dewy makeup - χωρίς να δείχνει υπερβολικό ή "sweaty"

Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να αναζητήσεις ένα ρουζ σε μορφή πούδρας ή στικ σε μια απόχρωση της τερακότας ή μια σκούρα σομόν που καφετίζει. Εφάρμοσέ το αμέσως μετά το foundation ή την ενυδατική / αντηλιακό με χρώμα και συνέχισε με ένα παρόμοιας απόχρωσης gloss ή κραγιόν για να ολοκληρώσεις το καλοκαιρινό σου μακιγιάζ.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | To 4 in 1 foundation που έχει πάντα μαζί της στις διακοπές είναι τέλειο για no makeup looks

Σημειωτέον, ότι το συγκεκριμένο trend μπορεί άνετα να συνεχιστεί και τον Σεπτέμβρη ώστε να φαίνεσαι σαν μαυρισμένη στο πρόσωπο για περισσότερο καιρό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ