Follow us

Η Γαία Μερκούρη με "coconut manicure" στις διακοπές - έκανε τα νύχια της να δείχνουν πολύ κομψά

Η πιο trendy τάση στα νύχια τώρα.

MissBloom TEAM
Γαία Μερκούρη Instagram

Ξέγνοιαστες διακοπές για τη Γαία Μερκούρη και την παρέα της, που περνούν υπέροχα ταξιδεύοντας συνεχώς από νησί σε νησί. Ανάμεσα στις φωτογραφίες και στα βίντεο που δημοσιεύει με τους φίλους της ωστόσο, καταφέραμε να διακρίνουμε τη δική της επιλογή στο μανικιούρ των διακοπών, που ακούει στην ονομασία "coconut nails".

Ένα "it" girl όπως η Γαία δεν γινόταν να μην υιοθετήσει το πιο trendy μανικιούρ της σεζόν: τα "coconut nails" είναι το νέο hot mani που υιοθετούν όλες οι fashionistas και έχει γίνει viral χάρη στην ευελιξία του αλλά και στην ευκολία του να το υιοθετήσεις όλες τις εποχές. Και η μεταβατική αυτή περίοδος από τις διακοπές του Αυγούστου στην καθημερινότητα της πόλης είναι παραπάνω από ιδανική.

Γαία Μερκούρη | Έτσι περιποιείται τα μαλλιά της μετά τη θάλασσα

Τι είναι το "coconut manicure";

Η χρωματική παλέτα των coconut nails εκτείνεται από το απαλό εκρού και γαλακτερό λευκό (που έχει το εσωτερικό της καρύδας) μέχρι το σκούρο καφέ, το καφέ latte και το μπεζ της άμμου, που προσομοιάζει το χρώμα του περιβλήματός της. Στην πράξη βέβαια, η παλέτα αυτή εμπλουτίζεται με το γλυκό ζαχαρί, το γκρι - taupe, το σκούρο μπεζ και nude αλλά και το shimmery white για όσες θέλουν κάτι πιο διακριτικό.

Coconut nails | Η κομψή τάση μανικιούρ που έχει ήδη αντικαταστήσει τα "strawberry milk nails"

Η Γαία Μερκούρη επέλεξε το γαλακτερό λευκό και τα νύχια της έδειξαν πολύ κομψά.

Δες το αποτέλεσμα:

@gaiamercurii crocs all summer long 🐠💓🐠@Crocs Inc #Crocs #crocsgreece #ad ♬ Poison - Smokey Bubblin' B

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ