Follow us

Τα νέα προϊόντα styling που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αν θέλεις λεία και λαμπερά μαλλιά

Η Dyson λανσάρει την πρώτη της σειρά προϊόντων styling, Dyson Chitosan™.

MissBloom TEAM
Dyson

Γνωστή για τα καινοτόμα, viral εργαλεία hair styling, όπως το Supersonic και το Airwrap, η Dyson κάνει το επόμενο βήμα της στον κόσμο της ομορφιάς λανσάροντας την πρώτη της σειρά προϊόντων styling, Dyson Chitosan™, υποσχόμενη ακόμα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα.

Με τη βοήθεια της χιτοζάνης, ενός σύνθετου μακρομόριου που προέρχεται από μανιτάρια στρειδιών, και σχεδιασμένη με την τεχνολογία Dyson Triodetic™, η σειρά είναι το αποτέλεσμα μακροχρόνιας επένδυσης στην υγεία των μαλλιών για πάνω από μια δεκαετία, με την Dyson να επεκτείνει τώρα τις ερευνητικές της δυνατότητες στην επιστήμη των συστατικών.


Σχεδιασμένη για να καταπολεμήσει τα προβλήματα κάποιων άλλων προϊόντων στην αγορά που χρησιμοποιούν απλά πολυμερή που συγκρατούν τις τούφες των μαλλιών με άκαμπτους δεσμούς, η σειρά styling Dyson Chitosan™ λειτουργεί διαφορετικά για να προσφέρει ευέλικτο κράτημα όλη την ημέρα, με κίνηση και λάμψη, χωρίς να σκληραίνει τα μαλλιά. Τα προϊόντα είναι ιδανικά για όλους τους τύπους μαλλιών, ενώ κάνουν θαύματα ακόμα και σε συνθήκες υγρασίας.

Τα νέα προϊόντα styling που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αν θέλεις λεία και λαμπερά μαλλιά

Τα προϊόντα είναι δύο: Η Pre-Style Cream, η οποία μεταμορφώνεται από κρέμα σε διάφανο ορό, καθώς απλώνεται τη φόρμουλα στο χέρι σας για ομοιόμορφη
εφαρμογή, εύχρηστο, και μακράς διάρκειας κράτημα με φυσική αίσθηση. Προετοιμάζει και περιποιείται τα μαλλιά, μειώνοντας το φριζάρισμα και προστατεύοντας τη φυσική τους λάμψη, ενώ χαρίζει απαλότητα και λείο αποτέλεσμα.

Ο ορός για μετά-το-φορμάρισμα με υαλουρονικό οξύ κι αμινοξέα κρατάει και ορίζει το τελικό χτένισμα, για απαλό, ευέλικτο κράτημα όλη την ημέρα με κίνηση και λάμψη. Τα μαλλιά ενυδατώνονται κι αποκτούν λαμπερό φινίρισμα, ενώ το στιλ παραμένει σταθερό μετά το στέγνωμα με θερμότητα ή αέρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ