Follow us

5 τέλειες ιδέες πεντικιούρ για το τέλος του καλοκαιριού

Αποχαιρέτησε το καλοκαίρι έτσι ακριβώς όπως του αξίζει.

πεντικιούρ Splash News/Ideal Image

Το καλοκαίρι πλησιάζει προς το τέλος του κι αυτό σημαίνει πως οι μέρες που θα συνεχίσουμε να φοράμε σανδάλια ή να περπατάμε ξυπόλυτες στην ακροθαλασσιά είναι δυστυχώς μετρημένες στα δάχτυλα. Λίγο πριν επιστρέψουμε στα κλειστά παπούτσια και κρατήσουμε το πεντικιούρ μας μόνο για τις βραδινές εξόδους με πέδιλα στην πόλη, ας αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι έτσι όπως του αρμόζει υιοθετώντας τα πιο fun pedicures.

Το μόνο χρώμα νυχιών που αξίζει να ζητήσεις μετά τις διακοπές

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσεις εκείνο το χρώμα που έβλεπες παντού στο Instagram αλλά φοβόσουν να τολμήσεις ή να πειραματιστείς με nail art που θα κάνουν το πεντικιούρ σου να ξεχωρίζει. Πίστεψέ μας- θα έχεις όλο το χρόνο το φθινόπωρο και το χειμώνα να υιοθετήσεις nude, μπορντό και λευκά πεντικιούρ. Τώρα είναι η ώρα για τις πιο fun επιλογές της χρωματικής παλέτας. Ιδού 5 προτάσεις για να πάρεις ιδέες:

Floral

Bright Red

Sky Blue

Green

Sunset Orange

Director's Note: Μην ξεχνάς ότι προκειμένου το πεντικιούρ σου να δείχνει όμορφο, είναι εξαιρετικά σημαντική η καλή περιποίηση των επωνυχίων και των φτερνών, έτσι ώστε να είναι απαλές και λείες. Κλείσε λοιπόν full pedicure στο nail salon ή αν προτιμάς να κάνεις τα νύχια σου μόνη σου στο σπίτι, μην ξεχάσεις να βυθίσεις τα πέλματά σου σε ζεστό νερό πριν σπρώξεις προς τα πίσω τα επωνύχια και τρίψεις τις φτέρνες σου με μία ελαφρόπετρα ή ράσπα.

Οι κρέμες ποδιών από το φαρμακείο που θα "σώσουν" τις φτέρνες σου μετά τις διακοπές

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ