Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | To 4 in 1 foundation που έχει πάντα μαζί της στις διακοπές είναι τέλειο για no makeup looks

To "no foundation - foundation" που λατρεύει είναι και πάρα πολύ οικονομικό.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

To καλοκαίρι δεν χρειαζόμαστε έντονο μακιγιάζ: μια glowy βάση, το ρουζ, το bronzer, μια μάσκαρα και ένα gloss και είσαι έτοιμη, μιας και ο ήλιος έχει ήδη φροντίσει να σου χαρίσει ένα sunkissed χρώμα που αρκεί να το τονίσεις με ελάχιστα προϊόντα για να αναδειχθεί. Έτσι, το νεσεσέρ των διακοπών μας δεν χρειάζεται να ξεχειλίζει από προϊόντα - όπως και αυτό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, που έχει τα απαραίτητα για ένα sunkissed makeup look.

Η παρουσιάστρια, που αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Φολέγανδρο για διακοπές, μάς έδειξε το beauty case της, όπου ξεχωρίσαμε ποιο προϊόν έχει 2(!) φορές - πράγμα που σημαίνει ότι το έχει λατρέψει.

Κλέλια Ανδριολάτου - Βάσια Κωσταρά | Υιοθέτησαν το κομψό Bubble Bath manicure για τις διακοπές τους

Ο λόγος για το Instant Perfector 4-In-1 Glow Make Up Λάμψης της Maybelline που έχει γίνει viral τους τελευταίους μήνες στα social, λόγω της πολυχρηστικότητάς του. Λειτουργεί ως primer, concealer, highlighter και BB cream, όλα σε ένα προϊόν, που χάρη στο applicator - σφουγγαράκι απλώνεται πανεύκολα στην επιδερμίδα και χαρίζει ομοιόμορφη κάλυψη και λάμψη. Βασικά, δεν χρειάζεται να έχεις foundation, concealer, primer μαζί σου αφού με ένα προϊόν που συγκεντρώνει όλα τα παραπάνω, έχεις τελειώσει. Γι' αυτό και αποτελεί το ιδανικό item για διακοπές, ενώ είναι τόσο ανάλαφρο που θα φαίνεται σαν να μην φοράς τίποτα.

5 κλασικά καλοκαιρινά αρώματα με μεθυστική μυρωδιά που όμως άνετα φοράς και τον Σεπτέμβρη

Κυκλοφορεί σε 4 αποχρώσεις ενώ αν το αγοράσεις σε δύο διαφορετικές, με τη δεύτερη να είναι πιο σκούρα, μπορείς να χρησιμοποιείς την πιο bronzed απόχρωση σαν bronzer ή για κοψίματα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | To 4 in 1 foundation που έχει πάντα μαζί της στις διακοπές είναι τέλειο για no makeup looks

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ