Follow us

5 κλασικά καλοκαιρινά αρώματα με μεθυστική μυρωδιά που όμως άνετα φοράς και τον Σεπτέμβρη

Τα θεϊκά αρώματα που μπορείς να φοράς και το φθινόπωρο.

beauty Splash News / Ideal Image

Τελικά, έχουν ή δεν έχουν εποχές τα αρώματα; Μπορεί ένας άτυπος κανόνας στον χώρο της ομορφιάς να ορίζει ότι κάθε σεζόν αλλάζουμε και το άρωμά μας, καθώς κάποια θεωρούνται πιο "χειμερινά" ή πιο "ανοιξιάτικα", η αλήθεια όμως είναι ότι μερικά μπορούν να φοριούνται άνετα όλες τις εποχές του χρόνου - ή, έστω, στις μεταβατικές.

Τα top 10 καλοκαιρινά αρώματα που διαλέγουν οι γυναίκες διαχρονικά

Τουλάχιστον σε αυτή την κατηγορία εντάσσουμε εμείς μερικά κλασικά καλοκαιρινά αρώματα, που θα αγόραζες μάλλον μόνο για τις διακοπές σου. Όμως, άνετα μπορούν να φορεθούν και τον Σεπτέμβρη, με την επιστροφή σου στην πόλη, μιας και αυτή η περίοδος θεωρείται μεταβατική - και ο καιρός στην Ελλάδα θα θυμίζει καλοκαίρι μέχρι και τον Οκτώβρη.

5 πολυτελή αντηλιακά σώματος με θεϊκό άρωμα που θα σε συνοδεύει όλη μέρα

Εμείς ξεχωρίσαμε (και αγαπήσαμε) μερικά φρέσκα και δροσερά που "μυρίζουν" θάλασσα και ανθισμένους κήπους, αλλά και κάποια άλλα που θυμίζουν τη μυρωδιά αντηλιακού. Όλα τους τόσο εθιστικά που δύσκολα μπορείς να τα φοράς μόνο στις διακοπές.

5 οικονομικά αρώματα και mists πούδρας που θα ξετρελάνουν τους πάντες στο πέρασμά σου

Δες μερικά από τα δικά μας αγαπημένα αρώματα:

Monoï des Lagons eau de toilette, Hei Poa

Monoï des Lagons eau de toilette, Hei Poa

Mοναδικό καλοκαιρινό άρωμά που αποτελείται από υδάτινες και λαμπερές νότες: φρουτώδες και φλοραλ περγαμόντο, θαλασσινή αύρα και νότες λουλουδιών στην καρδιά του αρώματος.

Bronze Goddess Eau Fraiche, Estée Lauder

Bronze Goddess Eau Fraiche, Estée Lauder

Το αυθεντικό, διάσημο άρωμα Bronze Goddess τώρα με νέα, ανανεωμένη εμφάνιση. Η βελούδινη υφή του Tiare Flower συνδυάζεται με την κρεμώδη καρύδα, το σανδαλόξυλο, τη βανίλια και τη λαμπερή ζεστασιά από το κεχριμπάρι.

Light Blue Summer Vibes Eau de Toilette, Dolce & Gabbana

Light Blue Summer Vibes Eau de Toilette, Dolce & Gabbana

Τo Light Blue Summer Vibes αιχμαλωτίζει το όνειρο μιας ρομαντικής απόδρασης στο Κάπρι. Το εμβληματικό άρωμα επαναπροσδιορίζεται χάρη στη φρέσκια πινελιά από Περγαμόντο Καλαβρίας που συνοδεύεται από τη γλυκύτητα των φρούτων και το καταπραϋντικό χάδι από ξυλώδεις νότες.

Prodigieux Le Parfum - Άρωμα, Nuxe

Prodigieux Le Parfum - Άρωμα, Nuxe

Ένα μοναδικό eau de parfum, που γεννήθηκε από το θρυλικό άρωμα του Huile Prodigieuse. Συνδυάζει πικάντικες νότες από μανταρίνι και νέρολι, με μία καρδιά από λουλούδια σε μια αισθησιακή βάση βανίλιας και καρύδας.

Olympéa Solar Eau De Parfum Intense, Rabbane Fragrances

Olympéa Solar Eau De Parfum Intense, Rabbane Fragrances

Tο άρωμα της θεάς αμαζόνας. Δυναμική, ανεξάρτητη, με αυτοπεποίθηση, αυτό το άρωμα αναδίδει τις νότες μανταρινιού και άνθεων πορτοκαλιάς, που μπλέκονται με το λουλούδι Tiare και το Ylang Ylang.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ