Follow us

Κλέλια Ανδριολάτου - Βάσια Κωσταρά | Υιοθέτησαν το κομψό Bubble Bath manicure για τις διακοπές τους

Κι έδειξε τόσο chic.

βασια κωσταρα κλελια ανδριολατου Instagram

Οι διακοπές συνεχίζονται για τη Βάσια Κωσταρά και την Κλέλια Ανδριολάτου, που βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες στην Κίμωλο. Οι δυο τους φαίνεται ότι περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στο πανέμορφο νησί ενώ δεν λείπουν και τα σχετικά στιγμιότυπα που μας μεταφέρουν νοητά σε αυτόν τον μοναδικό κυκλαδίτικο προορισμό.

Mermaid vibes | Η Κλέλια Ανδριολάτου φτιάχνει πλεξούδες στα μαλλιά της Βάσιας Κωσταρά

Φυσικά, το μανικιούρ τους δεν πέρασε απαρατήρητο, μιας και διαπιστώσαμε ότι και οι δυο επέλεξαν το ίδιο, ώστε να είναι matchy - matchy. Το χρώμα που προτίμησαν ήταν το πιο κομψό αλλά και ιδανικό για καλοκαίρι και διακοπές ενώ ξεχώριζε στη μαυρισμένη επιδερμίδα τους, ταιριάζοντας με όλα τα summer outfits τους.

Αμαλία Κωστοπούλου | Το πολυτελές foundation που λατρεύει, προσφέρει τέλεια κάλυψη αλλά και λάμψη

Αυτό δεν ήταν άλλο από το σούπερ κομψό Bubble Bath Manicure, έναν συνδυασμό ροζ και μπεζ τόνων που καλύπτει ελαφρά τη βάση του νυχιού, χαρίζοντας ένα πολύ διακριτικό και κομψό αποτέλεσμα. Είναι ιδανικό επομένως για όσες γυναίκες θέλουν μεν τα νύχια τους να δείχνουν βαμμένα και περιποιημένα αλλά με ένα πιο φυσικό εφέ - αυτό δεν θέλουμε άλλωστε όλες μας στις διακοπές;

"Strawberry milk nails" | Όλες οι διάσημες Ελληνίδες που προτιμούν το πιο viral μανικιούρ για καλοκαίρι

Ωστόσο, το bubble bath mani δεν είναι εντελώς διάφανο - κινείται μεταξύ ενός διάφανου ροζ και μιας γαλακτερής μπεζ απόχρωσης, πράγμα που σημαίνει ότι σχεδόν παίρνει το χρώμα του νυχιού για να μην ξεχωρίζει ιδιαίτερα από το δέρμα.

Οι δύο φίλες αποφάσισαν να υιοθετήσουν αυτό το χρώμα για τις διακοπές τους και δεν τις αδικούμε: είναι διακριτικό αλλά και διακριτό από μακριά, δείχνει πάντοτε chic και κολακεύει τα άκρα. Επίσης, είναι και low maintenance αφού και να χαλάσει λίγο, δεν φαίνεται καθόλου και μπορείς να το κρατήσεις για 1-2 μέρες παραπάνω, μέχρι να επιστρέψεις στη βάση σου και να επισκεφτείς το nail salon.

Κλέλια Ανδριολάτου - Βάσια Κωσταρά | Υιοθέτησαν το κομψό Bubble Bath manicure για τις διακοπές τους
κωσταρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ