Follow us

Αν σου αρέσουν τα κομπλιμέντα, δοκίμασε αυτά τα all time favourite φθινοπωρινά αρώματα

7 αρώματα που είναι τέλεια για τη μεταβατική αυτή περίοδο.

φθινοπωρινά αρώματα Splash News/Ideal Image

Το μόνο πράγμα που μπορεί να μας φέρει χαρά και να απαλύνει τον πόνο της επιστροφής από τις διακοπές είναι η σκέψη της φθινοπωρινής μόδας, των νέων τάσεων και μιας ανανεωμένης ρουτίνας ομορφιάς. Μαζί με τις κρέμες και τα χρώματα κραγιόν, αλλάζουν και οι αρωματικές επιλογές, με αυτή τη μεταβατική περίοδο να καλεί για ελαφρώς πιο "ζεστά" και γλυκά αρώματα, που αφήνουν πίσω τη φρεσκάδα των floral και fruity καλοκαιρινών επιλογών, αλλά δεν είναι τόσο "βαριά" όσο τα "καπνιστά" και έντονα ξυλώδη αρώματα του χειμώνα. Αν είσαι έτοιμη για ένα νέο άρωμα και σου αρέσουν τα κομπλιμέντα, αυτές είναι οι all time favourite επιλογές που αξίζει να εξετάσεις:

Sì Eau de Parfum Intense, Giorgio Armani

Sì Eau de Parfum Intense, Giorgio Armani

Κεχριμπαρένιο και απόλυτα αισθησιακό, η πιο έντονη εκδοχή του αγαπημένου Sì συνδυάζει το νέκταρ φραγκοστάφυλου με το δαμασκηνό τριαντάφυλλο absolute και το βελούδινο αιθέριο έλαιο αρτεμισσίας. Το ίχνος αρωματικού μαύρου τσαγιού, με καπνιστούς και γήινους τόνους, τονίζει τις νότες βανίλιας.

L’Eau Papier Eau de Toilette, Diptyque (atticadps.gr)

L’Eau Papier Eau de Toilette, Diptyque (atticadps.gr)

Απαλό, εκλεπτυσμένο και κομψό, το L’Eau Papier Eau de Toilette είναι ένα πραγματικά πολύ ιδιαίτερο άρωμα με νότες από ρύζι ατμού, white musks, μιμόζα και λευκά ξύλα.

Burberry Goddess Eau De Parfum, Burberry Beauty

Burberry Goddess Eau De Parfum, Burberry Beauty

Το Burberry Goddess Eau de Parfum είναι ένα μοναδικό aromatic gourmand άρωμα, ​με ένα δυνατό συνδυασμό από βανίλια.​ Στην κορυφή, ένα infusion βανίλιας με ξυλώδεις τονικότητες, στην καρδιά χαβιάρι βανίλιας και στη βάση Absolute Βανίλιας, εμπλουτισμένο με φωτεινή λεβάντα. 

Baccarat Rouge 540 Eau de Parfum, Maison Francis Kurkdjian (atticadps.gr)

Baccarat Rouge 540 Eau de Parfum, Maison Francis Kurkdjian (atticadps.gr)

Φωτεινό και σοφιστικέ το Baccarat Rouge 540 με νότες από γιασεμί, σαφράν, κερδόξυλο, και γκρίζο άμπαρο, απλώνεται στο δέρμα σαν ένα κεχριμπαρένιο, φλοράλ και ξυλώδες αεράκι.

Utopia Vanilla Coco, Kayali

Utopia Vanilla Coco, Kayali

Το κρεμώδες σανδαλόξυλο και οι γλυκές νότες από λευκά άνθη του Utopia Vanilla Coco συμπληρώνονται με τη γαλακτώδη καρύδα και στη συνέχεια αναμειγνύονται με βανίλια bourbon για να προσδώσουν μια αίσθηση ελευθερίας και διαφυγής από την πραγματικότητα, ώστε να σας μεταφέρουν στον δικό σας τέλειο κόσμο, στη δική σας Ουτοπία.

Nomade Eau de Parfum Naturelle, Chloé

Nomade Eau de Parfum Naturelle, Chloé

Το άρωμα αυτό εισάγεται με δροσιστικό περγαμόντο, συνυφασμένο με το αισθησιακό απόλυτο αιγυπτιακό γιασεμί. Το ακόρντα χουρμάς τονώνει το άρωμα, δίνοντάς του μια γλυκιά πινελιά, πριν διαχυθεί σε μια ζεστή και φιλόξενη βάση από βανίλια και σανταλόξυλο. 

Vanilla Sex Eau de Parfum, Tom Ford

Vanilla Sex Eau de Parfum, Tom Ford

Το Vanilla Sex Eau de Parfum είναι μία μαξιμαλιστική έκφραση βανίλιας, η οποία συνδυάζεται με σανδαλόξυλο δημιουργώντας ένα πολύ "ζεστό", αισθησιακό αποτέλεσμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ