Follow us

5 ενυδατικά lip balms με υπέροχη απόδοση κραγιόν στα χείλη

Τα υβριδικά balms είναι το νέο trend στο μακιγιάζ τώρα.

taylor hill Splash News / Ideal Image

Θα φαίνεται σαν κραγιόν, αλλά στην πραγματικότητα θα φοράς lip balm... Ναι, αυτά τα υβριδικά balms που έχουν απόδοση κραγιόν στα χείλη είναι το πιο πρόσφατο trend στο μακιγιάζ του σήμερα, και δεν απορούμε για ποιον λόγο έχει ξετρελάνει τις περισσότερες beauty addicts.

Τα 5 ενυδατικά κραγιόν που αλλάζουν χρώμα και έχουν κάνει θραύση στα social media

Προσφέρουν ενυδάτωση και θρέψη σε βάθος, χαρίζουν υπέροχη λάμψη σαν gloss ή lip oil, χωρίς ωστόσο να κολλάνε ή να αφήνουν περίεργη αίσθηση στα χείλη. Παράλληλα, αφήνουν ένα χρώμα τόσο - όσο: διακριτικό μεν αλλά και διακριτό από μακριά. Συνδυάζουν ουσιαστικά τα οφέλη ενός lip oil, gloss αλλά και κραγιόν χωρίς τα μειονεκτήματα που μπορεί να έχουν τα παραπάνω και συχνά ενοχλούν τις περισσότερες γυναίκες, όπως για παράδειγμα το ματ φινίρισμα ενός κραγιόν που μπορεί να αφυδατώνει και να "σπάει" στα χείλη ή την κολλώδη υφή ενός gloss που κολλάει στα μαλλιά κ.ο.κ.

Γι' αυτό άλλωστε ονομάζονται και "υβριδικά", αφού συνδυάζουν σε ένα μόνο προϊόν πολλά διαφορετικά οφέλη και χρήσεις. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι αποτελούν την ιδανική λύση μακιγιάζ για καλοκαίρι, που μάλλον δεν θες να φορέσεις κάτι έντονο στα χείλη, επιθυμείς όμως τη λάμψη, την ενυδάτωση και τη θρέψη που θα σου προσέφερε ένα balm - με το (διακριτικό) χρώμα ενός κραγιόν. Και όλα αυτά σε ένα beauty item!

10 spicy lip προϊόντα που θα χαρίσουν μοναδικό όγκο και σχήμα στα χείλη σου

Δες παρακάτω τα δικά μας αγαπημένα υβριδικά balms:

Loveshine Candy Glaze (13 Flashing Rosé), YSL

Loveshine Candy Glaze (13 Flashing Rosé), YSL

Ένα lip gloss σε στικ για πιο σαρκώδη και γεμάτα χείλη. Υφή gel που λιώνει στα χείλη χωρίς να κολλάει. Σύνθεση που φροντίζει τα χείλη και προσφέρει έως και 24 ώρες αίσθηση ενυδάτωσης. Ενισχυμένη με Εκχύλισμα Ροδιού από τους κήπους YSL της κοινότητας Ουρίκα, Υαλουρονικό Οξύ και Βιταμίνη Ε, χαρίζει στα χείλη ορατά πιο σαρκώδη και γεμάτη όψη.

Glow Play Lip Balm (Candid), MAC Cosmetics

Glow Play Lip Balm (Candid), MAC Cosmetics

Το βάλσαμο χειλιών με χρώμα της MAC Cosmetics όχι μόνο φροντίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα των χειλιών σε καθημερινή βάση, αλλά προσφέρει και ένα διακριτικό μακιγιάζ. Ενισχύει τα χείλη και τη φυσική τους ομορφιά με μια πινελιά χρώματος και ένα ελκυστικά γυαλιστερό φινίρισμα. Παράλληλα τους δίνει όλα όσα χρειάζονται για να παραμείνουν ενυδατωμένα, απαλά και προστατευμένα από την ξηρότητα και τα σκασίματα.

Lip Idôle Squalane-12 Butterglow Hydrating Lip Balm (950 Sheik's Rosy Nude), Lancôme

Lip Idôle Squalane-12 Butterglow Hydrating Lip Balm (950 Sheik's Rosy Nude), Lancôme

Lip balm για λάμψη & χρώμα, με συστατικά 95% φυσικής προέλευσης. Το Lip Idôle Squalane-12 Butterglow δίνει αμέσως λάμψη στα χείλη και τα κρατά ενυδατωμένα μέχρι και για 24 ώρες. Ανάλαφρη, μη κολλώδης σύνθεση που «γεμίζει» ορατά τα χείλη και λειαίνει τις λεπτές γραμμές. Εμπλουτισμένο με τουλάχιστον 12% σκουαλένιο και ceramides.

Tinted Daily (Twilight Lane), RMS Beauty

Tinted Daily (Twilight Lane), RMS Beauty

Lip balm με χρώμα, που περιποιείται, ενυδατώνει, θρέφει και αναδομεί τα χείλη χωρίς να αφήνει λιπαρή ή κολλώδη αίσθηση. Παράλληλα, χαρίζει ένα διακριτικά λαμπερό χρώμα που "ζωντανεύει" τα χείλη.

Almost Lipstick 06 Black Honey, Clinique

Almost Lipstick 06 Black Honey, Clinique

Το iconic Black Honey είναι γνωστό για την ιδιαίτερη ικανότητά του να κολακεύει κάθε τόνο επιδερμίδας, χαρίζοντας διαφορετικό αποτέλεσμα σε κάθε χείλη. Ελαφριά αλλά ενυδατική σύνθεση που εφαρμόζεται εύκολα, και γυαλιστερό αλλά διάφανο χρώμα για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ