Follow us

Αμαλία Κωστοπούλου | Το πολυτελές foundation που λατρεύει, προσφέρει τέλεια κάλυψη αλλά και λάμψη

Plus, μοιράζεται τα δικά της foundation tips για υπέροχο φινίρισμα στην επιδερμίδα.

Αμαλία Κωστοπούλου Instagram

Το foundation είναι ίσως από τα πιο θεμελιώδη προϊόντα σε ένα makeup look, αφού δημιουργεί τη σωστή, ομοιόμορφη βάση για να βγει όμορφο το μακιγιάζ. Και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει καλά η Αμαλία Κωστοπούλου, που έχει επενδύσει σε ένα από τα καλύτερα της αγοράς - και ύστερα από απαίτηση των διαδικτυακών της φίλων, μοιράστηκε ποιο ακριβώς λατρεύει στο TikTok της.

Έτσι, σε ένα βίντεο tutorial έδειξε όλα τα βήματα για το πώς δημιουργεί ένα αψεγάδιαστο, λαμπερό και bronzed μακιγιάζ το καλοκαίρι, χωρίς να δείχνει υπερβολικό. Φυσικά, ξεκινά με καλό skincare και σωστή περιποίηση προσώπου, ώστε να προετοιμάσει την επιδερμίδα της να δεχτεί το καλυπτικό προϊόν.

Βάσια Κωσταρά | Το έξυπνο tip της για να αναβαθμίσουμε ακόμα και το πιο βαρετό χτένισμα

Συνεχίζει με το Dior Forever Skin Glow του Dior, ένα από τα πιο πολυτελή makeup που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Χαρίζει πλήρη κάλυψη με ελάχιστη ποσότητα, ενώ προσφέρει απαράμιλλη λάμψη στην επιδερμίδα και πολύ σταθερό αποτέλεσμα που διαρκεί για ώρες.

Αμαλία Κωστοπούλου | Το πολυτελές foundation που λατρεύει, προσφέρει τέλεια κάλυψη αλλά και λάμψη

Μάλιστα, η Αμαλία Κωστοπούλου μάς δίνει τα δικά της makeup tips για το βέλτιστο φινίρισμα. Αρχικά, επιλέγει μια απόχρωση 1-2 τόνους πιο σκούρα από τη δική της, για να έχει ένα απαλό tanned αποτέλεσμα τώρα το καλοκαίρι. Επίσης, και το πιο σημαντικό, φροντίζει να εφαρμόζει ελάχιστη ποσότητα καθώς το συγκεκριμένο foundation είναι πολύ καλυπτικό οπότε αρκεί 1 pump για να χαρίσει επαρκή κάλυψη σε όλο το πρόσωπο. Διαφορετικά, μπορεί να φανεί λίγο βαρύ στην επιδερμίδα, κάτι που δεν θέλει το καλοκαίρι με τόση ζέστη και υγρασία. Έπειτα, το απλώνει με ειδικό πινέλο για foundation ώστε να γίνει ένα με την επιδερμίδα και να απορροφηθεί ομοιόμορφα, όπως πρέπει.

Η Μελίνα Νικολαΐδη υιοθέτησε από τώρα το χρώμα νυχιών που θα κάνουμε όλες μας το φθινόπωρο

Δες το makeup tutorial:

@mintystrawberryy Replying to @Jordan Maletic my bronzy glowy summer makeup routine🤎 #summermakeup #bronzymakeup #cleangirlmakeup @Saie @Diorbeauty @Kosas @Rare Beauty @Westman-Atelier @rhode skin @Shop MAKE Beauty @tarte cosmetics @Laura Mercier @Natasha Denona @Charlotte Tilbury ♬ original sound - Amalia🍓

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ