Follow us

Οι κρέμες ποδιών από το φαρμακείο που θα "σώσουν" τις φτέρνες σου μετά τις διακοπές

Οι καλύτερες επιλογές στο φαρμακείο της γειτονιάς σου για λείες φτέρνες και απαλά πόδια.

κρέμες ποδιών Splash News/Ideal Image

Λίγο το "ζεϊμπέικικο" στις πέτρες μέχρι να μπεις στη θάλασσα, λίγο οι βουτιές από τα βράχια, τα παιχνίδια στη παραλία και οι βόλτες στα σοκάκια του νησιού, οι φτέρνες μετά τις διακοπές καταλήγουν πάντα σκασμένες, τραχιές και οριακά ανυπόφορες, καθώς πονούς και γδέρνουν επιδερμίδα κάθε φορά που τυχαίνει να ακουμπούν άλλο σημείο του σώματος. Για να τις λειάνεις δεν έχεις παρά να απολεπίσεις την επιδερμίδα χρησιμοποιώντας μια ράσπα κι έπειτα να εφαρμόσεις μία από τις παρακάτω κρέμες ποδιών, που -fun fact!- θα βρεις οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι, αφού πωλούνται στα φαρμακεία:

Director's Choice | Οι καλύτερες κρέμες ποδιών στο φαρμακείο

Hygienic Intensive Foot Cream, Pharmasept

Hygienic Intensive Foot Cream, Pharmasept

Ενισχυμένη με 7,5% ουρία, οξέα φρούτων και σαλικυλικό οξύ, αυτή η κρέμα ποδιών λειαίνει την τραχιά επιφάνεια της επιδερμίδας και χαρίζει βελούδινη απαλότητα. 

Vinotherapist Foot Beauty Cream, Caudalie

Vinotherapist Foot Beauty Cream, Caudalie

Η κρέμα ποδιών της σειράς Vinotherapist είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα φύλλων γαλλικού κόκκινου αμπελιού, που βοηθά στη μείωση της ερυθρότητας και ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία, ανακουφίζοντας τα βαριά και κουρασμένα πόδια. Περιέχει επιπλέον βούτυρο καριτέ, που θρέφει, αναζωογονεί και επανορθώνει την ξηρή επιδερμίδα.

Renewing Foot Cream, CeraVe

Renewing Foot Cream, CeraVe

Η αναπλαστική κρέμα ποδιών Renewing Foot Cream περιέχει 3 απαραίτητα ceramides, σαλικυλικό οξύ και γαλακτικό αμμώνιο: Ενεργοποιεί την απολέπιση και ταυτόχρονα ενυδατώνει τα εξαιρετικά ξηρά, τραχιά πόδια.

Ureadin Podos Gel Oil, ISDIN

Ureadin Podos Gel Oil, ISDIN

Με αλλαντοΐνη, πανθενόλη και το βούτυρο καριτέ, η κρέμα ποδιών της ISDIN επιδιορθώνει τα σκασίματα, μειώνει τη σκλήρυνση, την τραχύτητα και τη μέτρια πάχυνση, ενώ παράλληλα ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα.

Frezyfeet Keractive Feet, Frezyderm

Frezyfeet Keractive Feet, Frezyderm

Πλούσια σε ενυδατικά, αναπλαστικά και επουλωτικά συστατικά, η Frezyfeet Keractive Feet χαρίζει πλούσια ενυδάτωση, αντιμετωπίζει ρωγμές και εξελκώσεις ποδιών, καθώς και την έντονη ξηροδερμία, ενώ παράλληλα βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ