Follow us

Pilates plait | Το κομψό χτένισμα που θα κάναμε για να πάμε πιλάτες - αλλά και για μια βραδινή έξοδο

Το classy χτένισμα που αναδεικνύει το πρόσωπο και δείχνει τέλειο με κάθε ρούχο, κάθε στιγμή.

Rosie Splash News / Ideal Image

Ένα πράγμα που λατρεύουμε στις πλεξούδες είναι ότι μπορούν να σταθούν σε κάθε περίσταση και με κάθε ρούχο. Αυτό ακριβώς είναι και το "pilates plait", ένα χτένισμα που είδαμε πρόσφατα στη Rosie Huntington Whiteley και πολύ μας άρεσε.

Πρόκειται για την κλασική αλογοουρά - κοτσίδα, που είναι ψηλά πιασμένη στο κεφάλι και sleek (δηλαδή πολύ καλά χτενισμένη και ίσια). Ένα κλασικό χτένισμα που θα έκανες για να πας γυμναστήριο ή για πιλάτες (όπως φανερώνει και η ονομασία του), όμως την ίδια στιγμή είναι τόσο περιποιημένο που άνετα θα υιοθετούσες και για ένα ποτό ή μια πιο επίσημη περίσταση, ιδίως τώρα το καλοκαίρι.

5 beauty κανόνες που ακολουθούν από νωρίς οι κοπέλες με αλαβάστρινη επιδερμίδα

Μας αρέσει γιατί είναι εύκολο, μπορεί να γίνει κυριολεκτικά σε 10' από όλες μας, ακόμα και αν δεν "πιάνουν" τα χέρια μας, και κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πολύ περιποιημένα, σαν να έχεις πάει κομμωτήριο - χωρίς να έχεις πάει. Στα συν ότι αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, δεν σε κάνει να ζεσταίνεσαι, αφού τα μαλλιά είναι μαζεμένα, ενώ ταιριάζει ιδανικά με κάθε καλοκαιρινό χτένισμα ή τοπ, τονίζοντας τους ώμους, τον λαιμό και τα κόκαλα του στέρνου. Ένα polished hairstyle που μπορεί να δείξει κυριλέ ή casual chic την ίδια στιγμή, ανάλογα με το στιλ που έχεις επιλέξει.

Bronzer αντί για concealer κάτω από τα μάτια; Το hack για τους μαύρους κύκλους που δοκιμάζουν όλες στο TikTok

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ