Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Στεγνώνει τα μαλλιά της με τον πιο ευφάνταστο τρόπο

Ο πιο εύκολος και safe τρόπος να στεγνώνεις τα μαλλιά σου το καλοκαίρι χωρίς να τα ταλαιπωρείς.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Έναν πανεύκολο τρόπο βρήκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για να στεγνώνει γρήγορα και με ασφάλεια τα μαλλιά της το καλοκαίρι - και πολύ μας άρεσε. Η παρουσιάστρια, που αυτή τη στιγμή περνά τις διακοπές της σε κάποιο νησί του Αιγαίου χωρίς να προσδιορίζει σε ποιο, δημοσίευσε ένα story στο οποίο δείχνει πώς στεγνώνει τα μαλλιά της σε χρόνο μηδέν, χωρίς να τα ταλαιπωρεί με θερμότητα.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται συνοδηγός σε κινούμενο αμάξι, οπότε ο αέρας που μπαίνει από το ανοιχτό παράθυρο στεγνώνει τα μαλλιά της φυσικά. Η ίδια βγάζει βίντεο τον εαυτό της από τον καθρέφτη του αμαξιού, ενώ έχει βγάλει τα μαλλιά λίγο έξω από το παράθυρο, για να στεγνώσουν ακόμα πιο γρήγορα.

Η Μαρία Σολωμού φορμάρει τα σγουρά μαλλιά της με τον πιο εύκολο τρόπο

Η αλήθεια είναι ότι το φυσικό στέγνωμα με τον αέρα είναι πιο ασφαλές από το στέγνωμα με το σεσουάρ, και είναι κάτι που προτείνουν να κάνουμε όλοι οι ειδικοί το καλοκαίρι για να μην ταλαιπωρείται άδικα η τρίχα με τη θερμότητα του σεσουάρ. Αυτό θα κάνει τα μαλλιά να διατηρηθούν λαμπερά, υγιή και ενυδατωμένα χωρίς κατεστραμμένες άκρες και ψαλίδα. Βέβαια, ο αέρας είναι καλός υπό προϋποθέσεις αφού καμιά φορά μπορεί να μπερδέψει τα μαλλιά μεταξύ τους και να δυσκολευτείς στη συνέχεια να τα χτενίσεις σωστά. Όλα θέλουν ένα μέτρο και, ιδανικά, να φοράς πάντοτε ενυδατικά leave - in και conditioners μετά την παραλία ή το λούσιμο, ώστε να στεγνώσουν μεν φυσικά τα μαλλιά και να είναι ενυδατωμένα και γεμάτα θρέψη, όχι φριζαρισμένα και άτονα.

Bronzer αντί για concealer κάτω από τα μάτια; Το hack για τους μαύρους κύκλους που δοκιμάζουν όλες στο TikTok

Δες το story:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ