Follow us

Olympics Makeup | Έτσι διατηρούν αναλλοίωτο και σταθερό το μακιγιάζ τους οι αθλήτριες σε όλα τα αγωνίσματα

Το προϊόν πίσω από το τόσο τέλειο μακιγιάζ διαρκείας των κοριτσιών στους Ολυμπιακούς Αγώνες - και δεν κοστίζει πάνω από 10 ευρώ.

olympics Splash News / Ideal Image

Το μακιγιάζ είναι ένα κεφάλαιο από μόνο του που, για να βγει σταθερό και να έχει διάρκεια, χρειάζεται πολύ συγκεκριμένα προϊόντα αλλά και τεχνική από ειδικούς. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το μακιγιάζ που κάνουν οι αθλήτριες στους Ολυμπιακούς αγώνες - εκεί κι αν χρειάζεται να μείνει σταθερό καθ' όλη τη διάρκεια των αγωνισμάτων, όσο κι αν ιδρώσει ή κουραστεί η αγωνιζόμενη.

Olympic games | Οι περίεργοι κανόνες ομορφιάς που οφείλουν να τηρούν όλες οι αθλήτριες στα αγωνίσματα

Αν αναρωτιέσαι λοιπόν πώς στο καλό καταφέρνουν όλες οι αθλήτριες του στίβου, της ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής ή της συγχρονισμένης κολύμβησης να διατηρούν τόσο αψεγάδιαστο το μακιγιάζ τους ακόμα και μετά από ώρες άγχους και κούρασης, ξέρουμε το μυστικό τους. Ναι, τα αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ είναι η προφανής απάντηση - και, πράγματι, μόνο τέτοια χρησιμοποιούν όπως διαπιστώσαμε από την έρευνα που κάναμε στα TikTok accounts διάφορων αγωνιζομένων. Όμως, το μικρό μυστικό τους είναι άλλο - και πραγματικά είναι σωτήριο αν σκεφτείς ότι χάρη σε αυτό, δεν αλλοιώνεται στο ελάχιστο ούτε καν το μακιγιάζ των κοριτσιών της (συγχρονισμένης) κολύμβησης, μετά από τόσες βουτιές στο νερό!

Μήπως κάνεις κι εσύ αυτό το (πολύ συνηθισμένο) λάθος με το setting spray;

Ο λόγος για το setting spray που βοηθούν στο να έχεις ένα πολύ σταθερό αποτέλεσμα, ό,τι τύπο επιδερμίδας κι αν έχεις. Το setting spray δεν είναι ένα απλό σπρέι μακιγιάζ - αποτελεί το key item για να διατηρείται σταθερό και αναλλοίωτο το look για ώρες, εξού και δεν λείπει ποτέ από τα επαγγελματικά βαλιτσάκια των makeup artists.

Setting Spray | Το προϊόν που δεν λείπει από το νεσεσέρ κανενός έμπειρου makeup artist

Από την έρευνά μας είδαμε ότι το πιο δημοφιλές setting spray ανάμεσα στις αθλήτριες είναι το Infaillible 36H 3-second Setting mist της L'Oréal Paris, που αν κρίνουμε από το μακιγιάζ που βλέπουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι πράγματι σούπερ αποτελεσματικό και επαγγελματικό, ακόμα κι αν η τιμή του δεν ξεπερνά τα 10 ευρώ.

@mualesandro Makeup used in the Paris Olympics!! I forgot to say the name but its the @L’Oréal Paris Infalible Setting Mist❤️#parisolympics2024 #olympics #simonebiles #gymnastics #makeup #review #makeupreview #bestmakeup #drugstoremakeup #settingspray ♬ Star Spangled (Bass Boosted) - SNC
Olympics Makeup | Έτσι διατηρούν αναλλοίωτο και σταθερό το μακιγιάζ τους οι αθλήτριες σε όλα τα αγωνίσματα
@sunisalee_ Meet-day makeup tips from the queen @Meredith Duxbury using my favorites @loréal paris usa Infallible ❤️ #LOrealParisPartner #LOrealParisMakeup #InfallibleGameFace #SetforSuccess ♬ original sound - suni
@sunisalee_ here for the girlies 🫶🏻 also dont mind my lashes fighting for their life 😪 @makeupforever @Olehenriksen ♬ saturn remix - let

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ