Follow us

5 οικονομικά αρώματα και mists πούδρας που θα ξετρελάνουν τους πάντες στο πέρασμά σου

Το άρωμα πούδρας φοριέται με την ίδια ευκολία ολόκληρο τον χρόνο.

beauty Splash News / Ideal Image

Αν μας ρωτούσες ποιο άρωμα να επιλέξεις για να το φοράς ανεξαρτήτως εποχών, τότε το άρωμα της πούδρας είναι σίγουρα το πρώτο που θα μας ερχόταν στο μυαλό.

Talc lovers | 5 αφρόλουτρα με απολαυστικό άρωμα πούδρας που θα σε ξετρελάνουν

Η πούδρα ή το ταλκ έχουν μια μυρωδιά "καθαρή" και αγνή, που αποπνέει απίστευτη εσάνς καθαριότητας και φρεσκάδας ενώ έχει ξεκάθαρα νοσταλγική διάθεση αφού μας θυμίζει κάτι από τα παιδικά μας χρόνια. Γι' αυτό και είναι μια μυρωδιά που αρέσει στους περισσότερους ανθρώπους, ενώ δεν θεωρείται "βαριά" σε καμία περίπτωση. Αντιθέτως, το γεγονός ότι αρέσει διαχρονικά σε τόσο πολύ κόσμο αποδεικνύει πόσο ανάλαφρη και σχετικά ουδέτερη είναι, αφού ταιριάζει και στους περισσότερους.

Λατρεύεις τη μυρωδιά του ταλκ; 5 πουδρέ αρώματα που θα κάνουν τους πάντες να αναρωτιούνται τι φοράς

Σε κάθε περίπτωση, η μυρωδιά της πούδρας είναι τόσο χαρακτηριστική και αφήνει τέτοια εσάνς καθαριότητας και φρεσκάδας, που δεν γίνεται να μην έχεις τουλάχιστον ένα πουδρέ mist ή άρωμα στο μπουντουάρ σου. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο οικονομικά της αγοράς ώστε να επιλέξεις τη σύσταση που σου ταιριάζει καλύτερα.

Αν σου αρέσει η μυρωδιά του ταλκ, τότε αυτές οι πουδρέ κρέμες σώματος θα σε ξετρελάνουν

Tip: Το white musk είναι το συστατικό που δίνει σε ένα άρωμα την εσάνς της πούδρας και της καθαριότητας, οπότε θα είναι, συνήθως, και το κύριο συστατικό που θα πρέπει να αναζητάς.

Δες 5 οικονομικά πουδρέ mists & αρώματα που θα κάνουν τους πάντες να σε ρωτούν τι φοράς:

Hair & body mist Heavenly Powder, Messinian Spa (9,75 ευρώ)

Hair & body mist Heavenly Powder, Messinian Spa (9,75 ευρώ)

Ένα πουδρένιο άρωμα με νότες από πέταλα λουλουδιών, ξύλου, πούδρας, βετιβέρ και μόσχου. Αποδίδει μια αίσθηση καθαριότητας και είναι ιδανικό για όλη τη μέρα και για κάθε εποχή. Διαθέτει μία ενυδατική σύνθεση με βιολογικό εκχύλισμα ελιάς και πανθενόλη (pro-B5), που περιποιείται την επιδερμίδα και τα μαλλιά.

Cotton Flower Scented Body Mist, Sephora Collection (9,99 ευρώ)

Cotton Flower Scented Body Mist, Sephora Collection (9,99 ευρώ)

Ανάλαφρο, δροσιστικό mist για μαλλιά και σώμα με άρωμα άνθους βαμβακιού που τυλίγουν την επιδερμίδα σε ένα πέπλο μεταξένιας απαλότητας.

White Musk Eau de Parfum, Bee Factor (22,00 ευρώ)

White Musk Eau de Parfum, Bee Factor (22,00 ευρώ)

Είναι η καλύτερη επιλογή όταν θέλεις ένα άρωμα που να έχει έντονη και καθαρή μυρωδιά, ενώ παράλληλα να έχει και μεγάλη διάρκεια. Με το έντονο και χαρακτηριστικό του αγαπημένου μας μόσχου, σε συνδυασμό με το ρόδο και την βανίλια, δένουν όλα μαζί αρμονικά σε ένα άρωμα που χαϊδεύει το δέρμα αφήνοντας μια μεθυστική αίσθηση που διαρκεί!

Purple Magic Body Mist, Seventeen (8,30 ευρώ)

Purple Magic Body Mist, Seventeen (8,30 ευρώ)

Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού και ελιξίριο φραγκόσυκου που αρωματίζουν και περιποιούνται το σώμα σας. Απαλό και διακριτικό άρωμα, αποτελείται από νότες πράσινης φρεσκάδας που συνδυάζονται με λουλουδένιες νότες από απαλή μυρωδιά γιασεμιού, βιολέτας, τριαντάφυλλου, ίριδας και μόσχου.

White Musk Eau de Parfum, Tesori D'Oriente (6,80 ευρώ)

White Musk Eau de Parfum, Tesori D'Oriente (6,80 ευρώ)

Φαντάσου ένα ανθισμένο λιβάδι γεμάτο γιασεμί και λευκά λουλούδια. Λίγο μετά, ακολουθεί το ρομαντικό άρωμα του βασιλικού τριαντάφυλλου και οι πουδρένιες νότες. Στο φινάλε παίρνει το λόγο η αισθησιακή άμβρα μαζί με το θερμό ξύλο. Συμπληρώνονται με το μαγευτικό άρωμα του μόσχου. Αυτό είναι το άρωμα του Tesori D'Oriente.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ