Follow us

Βάσια Κωσταρά | Το έξυπνο tip της για να αναβαθμίσουμε ακόμα και το πιο βαρετό χτένισμα

Η σχεδιάστρια μάς δείχνει έναν stylish τρόπο για να φορέσουμε το μαντήλι στα μαλλιά μας φέτος το καλοκαίρι.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο χρήσης του μαντηλιού στα μαλλιά μάς δείχνει η Βάσια Κωσταρά, που όπως πάντα είναι πολύ ευρηματική με ό,τι αφορά το στιλ. Μάλιστα, έκανε τον βαρετό κατά τ' άλλα κότσο να δείξει σούπερ cool και μοντέρνος, καταφέρνοντας να αναβαθμίσει ένα απλό look.

Butter n' creamy yellows | 5 ιδέες μανικιούρ στο χρώμα που φωτίζει όσο κανένα άλλο την επιδερμίδα

Πιο συγκεκριμένα, η Βάσια Κωσταρά έκανε το εξής: έδεσε ένα φλοράλ μαντήλι γύρω από ένα ψηλό και ελαφρώς messy κότσο, όπως ακριβώς θα έκανε δηλαδή με ένα scrunchie ή ένα απλό λαστιχάκι μαλλιών. Μόνο που αυτή τη φορά, κάλυψε με το μαντήλι το scrunchie που έβαλε στη βάση του κότσου για να τον κρατήσει σταθερό για περισσότερο. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο χάρισε χρώμα στο hair look φωτίζοντας ακόμα περισσότερο τα μαλλιά της, αλλά και σταθεροποίησε τέλεια το χτένισμα και μάλιστα με πολύ στιλ. Να ένας διαφορετικός τρόπος χρήσης ενός μαντηλιού, πέρα από το να το φοράς στο κεφάλι αντί για καπέλο ή να το δένεις σαν απλή κορδέλα στα μαλλιά.

"Strawberry milk nails" | Όλες οι διάσημες Ελληνίδες που προτιμούν το πιο viral μανικιούρ για καλοκαίρι

Η Βάσια Κωσταρά συνδύασε το loose αυτό χτένισμα με ένα εξίσου loose και μακρύ T-shirt και μια μάξι σατέν φούστα, ενώ φρόντισε να αφήσει τα γνωστά curtain bangs να πλαισιώνουν το πρόσωπό της, δίνοντας ένα french twist στο όλο look. Το τέλειο hairstyle για τις ζεστές μέρες στην πόλη ή ακόμα και για την παραλία, αφού όχι μόνο προστατεύεις τα μαλλιά από τον αέρα και τον ήλιο, αλλά και διατηρείσαι δροσερή αφού δεν θα πέφτουν στην πλάτη και στον αυχένα σου.

Δες το χτένισμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ