Follow us

"15 χρόνια νεότερη" | Η Βάσω Λασκαράκη άλλαξε χρώμα μαλλιών και δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ

Η ηθοποιός βγήκε από το κομμωτήριο με την απόχρωση που ανήκει στις top καλοκαιρινές τάσεις - και οι followers της την αποθεώνουν.

MissBloom TEAM
Βάσω Λασκαράκη Instagram

Στο κομμωτήριο βρέθηκε πριν λίγες ώρες η Βάσω Λασκαράκη, που θέλησε να ανανεώσει τα μαλλιά της λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.

Η ηθοποιός, που τους τελευταίους μήνες είχε υιοθετήσει μια chocolate brown απόχρωση στα μαλλιά - που, σημειωτέον, ήταν από τις πιο σκούρες βαφές με την οποία την έχουμε δει ever - αποφάσισε να ανοίξει αρκετά τα μαλλιά της με μια τεχνική highlights ώστε να χαρίσει φωτεινότητα στο πρόσωπο.

Πιο συγκεκριμένα, έκανε ξανθές ανταύγειες αφήνοντας αρκετά καστανή τη ρίζα ώστε η αντίθεση μεταξύ των δύο αποχρώσεων να είναι πιο έντονη. Οι ανταύγειες ξεκινούν από τη μέση των μαλλιών και εκτείνονται σε όλα τα μήκη, με αποτέλεσμα να δείχνει σχεδόν ξανθιά ενώ η λάμψη στο πρόσωπο είναι εκπληκτική.

Αμαλία Κωστοπούλου | Το πολυτελές καθαριστικό προσώπου που μοιράζεται με τον σύντροφό της

Μάλιστα, η ανανεωτική αυτή αλλαγή ενθουσίασε τόσο πολύ τους followers της που δεν έλειψαν τα κολακευτικά και γεμάτα θαυμασμό σχόλια.

"15 χρόνια μικρότερη" της έγραψαν μεταξύ άλλων και πράγματι, οι ανταύγειες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα πρόσωπο να δείχνει πολύ νεανικό και φρέσκο.

"Strawberry milk nails" | Όλες οι διάσημες Ελληνίδες που προτιμούν το πιο viral μανικιούρ για καλοκαίρι

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ