Αμαλία Κωστοπούλου | Το πολυτελές καθαριστικό προσώπου που μοιράζεται με τον σύντροφό της

O απαλός αφρός καθαρισμού που μπορεί να χρησιμοποιήσει και ο φίλος σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Στη Σαρδηνία βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Αμαλία Κωστοπούλου, η οποία χαλαρώνει με την παρέα της κάνοντας tour με σκάφος στη Μεσόγειο. Ανάμεσα στις καλοκαιρινές εικόνες που μοιράζεται από τις διακοπές της, βρίσκει χρόνο να κάνει μικρά GRWM videos, όπου μοιράζεται ό,τι φοράει και όλα όσα λατρεύει να έχει μαζί της το καλοκαίρι.

Αμαλία Κωστοπούλου | Tο viral gloss για λαμπερά και ενυδατωμένα χείλη που λατρεύει το καλοκαίρι

Στο πιο πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε μάς δείχνει την nightime skincare routine της στις διακοπές της και ποια προϊόντα προτιμά για να κάνει το ντεμακιγιάζ της αλλά και την περιποίηση προσώπου της. Μεταξύ πολλών skincare items, ξεχωρίσαμε το αγαπημένο της πολυτελές καθαριστικό προσώπου, το οποίο μάλιστα είναι τόσο αποτελεσματικό και ήπιο, που το χρησιμοποιεί και ο σύντροφός της.

"Strawberry milk nails" | Όλες οι διάσημες Ελληνίδες που προτιμούν το πιο viral μανικιούρ για καλοκαίρι

Πρόκειται για τον αφρό καθαρισμού της Dr. Barbara Sturm, ένα απαλό cleanser που όχι μόνο καθαρίζει και καταπραΰνει, αλλά και αφαιρεί ρύπους και μακιγιάζ λειτουργώντας κατά κάποιον τρόπο σαν 2 σε 1 προϊόν καθαρισμού. Το γεγονός άλλωστε ότι το μοιράζεται με τον σύντροφό της, την κάνει να αγοράζει το μεγάλο μέγεθος ώστε να φτάνει και για τους δύο.

Δες το βίντεο:

@mintystrawberryy nightime skincare routine 🫧✨#drbarbarasturm #innbeautyproject #nightroutine @d'Alba Official @Dr Barbara Sturm @INNBEAUTY PROJECT @KORA Organics @Kérastase @Summer Fridays ♬ original sound - Amalia🍓