Follow us

Bronzer αντί για concealer κάτω από τα μάτια; Το hack για τους μαύρους κύκλους που δοκιμάζουν όλες στο TikTok

Είναι σοφή επιλογή το bronzer για κάλυψη των μαύρων κύκλων;

makeup Splash News / Ideal Image

Τον τελευταίο χρόνο ολοένα και πληθαίνουν τα βίντεο στο TikTok με hashtags "bronzerconcealer" και "bronzerundereyes", με αποκορύφωμα τον τελευταίο μήνα που βλέπουμε συνέχεια να ξεπροβάλουν σχετικά videos με bronzer hacks.

Το ερώτημα λοιπόν που τριγυρνάει στο κεφάλι μας όλον αυτόν τον καιρό είναι πώς είναι δυνατόν το bronzer να αντικαθιστά το αγαπημένο concealer, και μάλιστα να μπορεί να καλύπτει τους μαύρους κύκλους. Κι όμως, σύμφωνα με τα tutorials που έχουμε δει, πράγματι γίνεται - και εξηγούμε παρακάτω το πώς.

Ένα bronzer έχει, τυπικά, ζεστούς πορτοκαλί τόνους στην φόρμουλά του οι οποίοι έρχονται σε αντίθεση με τους μπλε και μωβ υποτόνους που κρύβουν οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, Επομένως, είναι το τέλειο χρώμα που θα ουδετεροποιήσει τα σκούρα σημάδια και θα τα καμουφλάρει τέλεια, ίσως και καλύτερα από ένα concealer που αν δεν έχεις επιλέξει σωστά, μάλλον θα σου αναδείξει περισσότερο τον μαύρο κύκλο.

Orange blush | Το πιο hot trend μακιγιάζ του καλοκαιριού χαρίζει πολύ "δροσερό" look στο πρόσωπο

Στην ουσία δηλαδή, ένα warm bronzer δρα όπως ένας πορτοκαλί ή ροδακινί κορέκτορας. Βέβαια, καλό είναι να εφαρμόσεις και λίγο concealer πάνω από το bronzer, αυτή τη φορά όχι για να καλύψεις πράγματα αλλά για να φωτίσεις την περιοχή, που λογικά δεν έχει φωτιστεί με το σκούρο bronzer.

Bright & awake | 3 colour correcting sticks για κάλυψη μαύρων κύκλων που είναι πολύ καλύτερα από concealer

Προσοχή στα εξής:

- Επίλεξε μια απαλή πορτοκαλί απόχρωση bronzer και όχι φωτεινή ή glowy καθώς δεν θα δουλέψει σωστά.

- Επίμενε στο blending καθώς πρέπει να ανακατευτούν σωστά και καλά τα χρώματα μεταξύ τους για να μην φανεί περίεργο το αποτέλεσμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ