Follow us

Γαία Μερκούρη | Έτσι περιποιείται τα μαλλιά της μετά τη θάλασσα

Τα προϊόντα ενυδάτωσης που λατρεύει για πλήρη αναδόμηση και προστασία της τρίχας από το αλάτι και τον ήλιο.

MissBloom TEAM
Γαία Μερκούρη Instagram

Η περιποίηση των μαλλιών μας δεν πρέπει να σταματά στις διακοπές, δεδομένου ότι ταλαιπωρούνται πολύ περισσότερο κατά τη διάρκεια των διακοπών. Ο ήλιος και οι υψηλές θερμοκρασίες, ο αέρας, το αλάτι ή το χλώριο της πισίνας καθώς και τυχόν θερμότητα από τα εργαλεία styling συνιστούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που επιβαρύνει την τρίχα. Η Γαία Μερκούρη το γνωρίζει καλά και φροντίζει να περιποιείται σωστά τα μαλλιά της το καλοκαίρι, όπου κι αν είναι.

Άβαφες στις διακοπές | 10 διάσημες Ελληνίδες που προτιμούν το "no makeup look" το καλοκαίρι

Η ίδια μας έδειξε ποια προϊόντα έχει πάντοτε μαζί της ώστε να καθαρίζει και να ενυδατώνει όπως πρέπει τα μαλλιά της. Η ίδια λατρεύει το σαμπουάν, τη μάσκα και το serum νυκτός της σειράς Premiére από την Kérastase, μια πολυτελή σειρά αναδόμησης και επανόρθωσης της τρίχας που απομακρύνει την υπερβολική συγκέντρωση ασβεστίου από το σκληρό νερό που κάνει τα ήδη ευαίσθητα μαλλιά ακόμα πιο άτονα, θαμπά και αδύναμα.

Πανέμορφη στη Μύκονο | Η Δούκισσα Νομικού προτείνει το πιο stylish χτένισμα για διακοπές σε νησί

Η κίνηση που κάνει τη διαφορά; Εφαρμόζει τόσο μετά το μπάνιο στη θάλασσα όσο και μετά το λούσιμο ή το styling το πολυχρηστικό λάδι μαλλιών Elixir Ultime της Kérastase, ένα πολυτελές hair oil με πολλαπλά οφέλη για την τρίχα και φανταστικό άρωμα.

Γαία Μερκούρη | Έτσι περιποιείται τα μαλλιά της μετά τη θάλασσα
kerastase

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ