Follow us

Πανέμορφη στη Μύκονο | Η Δούκισσα Νομικού προτείνει το πιο stylish χτένισμα για διακοπές σε νησί

Τα μοντέρνα χτενίσματα που δείχνουν (ακόμα πιο) τέλεια σε κοντύτερα μαλλιά.

Δούκισσα Νομικού Instagram

Στη Μύκονο βρίσκεται την τελευταία περίοδο η Δούκισσα Νομικού με την οικογένειά της, δημοσιεύοντας συχνά πυκνά μερικά στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες διακοπές της στο διάσημο νησί. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας δείχνει ήρεμη και πανέμορφη, ακόμα και όταν είναι άβαφη, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μας δίνει έμπνευση για χτενίσματα, που μπορούν να γίνουν άνετα ακόμα και σε πιο κοντά μαλλιά.

Άβαφες στις διακοπές | 10 διάσημες Ελληνίδες που προτιμούν το "no makeup look" το καλοκαίρι

Η Δούκισσα, που στις αρχές του καλοκαιριού έκανε μια δραστική, για τα δεδομένα της, αλλαγή στο μήκος των μαλλιών της, μάς δείχνει όλα τα χτενίσματα που δημιουργεί και που δείχνουν σούπερ σύγχρονα ακόμα και σε όχι τόσο μακριά μαλλιά.

Η Γαία Μερκούρη προτείνει τον σύγχρονο τρόπο να φορέσεις τη γαλαζοπράσινη σκιά φέτος το καλοκαίρι

Αυτή τη φορά πόζαρε στα σοκάκια του νησιού των Ανέμων έχοντας πετύχει έναν ανάλαφρο κυματισμό στα μαλλιά, κάτι μεταξύ μπούκλας και mermaid waves, που αποτελεί το No.1 χτένισμα του καλοκαιριού. Το hair look συνδύασε με μεγάλο ψάθινο καπέλο για προστασία από τον ήλιο και casual outfit με τζιν σορτς και ψάθινο καλαθάκι - τσάντα. Μάλιστα, το ίδιο χτένισμα υιοθέτησε με ένα feminine outfit, προσθέτοντας αυτή τη φορά ένα λεπτό κρεμ φιόγκο sto half-up της, για μια έξτρα δόση θηλυκότητας, μένοντας πιστή στο coquette trend που κυριαρχεί τους τελευταίους μήνες.

Δες το αποτέλεσμα:

Πανέμορφη στη Μύκονο | Η Δούκισσα Νομικού προτείνει το πιο stylish χτένισμα για διακοπές σε νησί

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ