Follow us

5 τέλεια λάδια μαλλιών για ενυδάτωση και προστασία από τον ήλιο

Για να έχεις υπέροχα μαλλιά ακόμα και μετά τις διακοπές.

αντηλιακό λάδι μαλλιών Splash News/Ideal Image

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι πλέον έχεις καταλάβει το πόσο σημαντική είναι η αντηλιακή προστασία της επιδερμίδας τόσο του προσώπου, όσο και του σώματος, προκειμένου να αποφευχθεί τόσο ο καρκίνος και τα εγκαύματα, όσο και η φωτογήρανση. Τι κάνεις όμως για την προστασία των μαλλιών σου; Τίποτα; Τότε έχει έρθει η ώρα να βάλεις στο νεσεσέρ των διακοπών σου ένα αντηλιακό λάδι μαλλιών, έτσι ώστε να τους χαρίσεις πλούσια ενυδάτωση και ταυτόχρονα να τα προστατεύσεις από τον ήλιο κι από την ξηρότητα που προκαλεί το χλώριο της πισίνας και το αλάτι της θάλασσας.

Ραντεβού για μανικιούρ πριν τις διακοπές; Τα μόνα 5 χρώματα που αξίζει να ζητήσεις

Ειδικά αν έχεις βαμμένα μαλλιά, ένα τέτοιο προϊόν είναι πραγματικά must αφού μπορεί να προστατεύσει το χρώμα και να μειώσει το ξεθώριασμά του. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα περισσότερα suncare hair oils έχουν υπέροχο άρωμα, όποτε εκτός από απαλά και λαμπερά, αφήνουν τα μαλλιά και διακριτικά αρωματισμένα.

Το vintage αξεσουάρ μαλλιών που λατρεύουν οι Ελληνίδες, αλλά και οι ξένες celebrities φέτος το καλοκαίρι

Director's Choice | Τα καλύτερα αντηλιακά λάδια μαλλιών

Argan Exotic Oil Sun Protection, Lorvenn Hair Professionals

Argan Exotic Oil Sun Protection, Lorvenn Hair Professionals

Με πρωτοποριακή σύνθεση από ενισχυμένα αντηλιακά φίλτρα, εξωτικά έλαια argan και Monoi de Tahiti και αντιοξειδωτικές βιταμίνες E και F, αυτό το αντηλιακό λάδι μαλιών συνδυάζει την ενυδάτωση, τη θρέψη και την προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο και τον αέρα.

Soleil Huile Sirene, Kérastase

Soleil Huile Sirene, Kérastase

Αυτό το ασύγκριτα ανάλαφρο, διφασικό αντηλιακό σπρέι, είναι εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε από Έλαιο Babasu, κι έτσι αφήνει αμέσως τα μαλλιά απαλά και ποτέ άκαμπτα. Ενισχύει το φυσικό σχήμα των μαλλιών δημιουργώντας ανάλαφρους κυματισμούς με φωτεινό, λαμπερό φινίρισμα, ενώ τα "τυλίγει" με ένα υπέροχο άρωμα από αισθησιακό γιασεμί και ηλιόλουστη τουμπερόζα.

Dry Sun Oil SPF50 Body & Hair, HEI POA (atticadps.gr)

Dry Sun Oil SPF50 Body & Hair, HEI POA (atticadps.gr)

Εμπλουτισμένο με θρεπτική monoi και βιολογικά αντιοξειδωτικά φυτικά εκχυλίσματα, αυτό το σπρέι προστατεύει και αναζωογονεί το δέρμα και ταμλλιά, αφήνοντας ένα υπέροχο άρωμα από monoi και πολυνησιακά λουλούδια.

Bee Sun Safe Hydra Protective Sun Filters Hair Oil, APIVITA (στα φαρμακεία)

Bee Sun Safe Hydra Protective Sun Filters Hair Oil, APIVITA (στα φαρμακεία)

Το αντηλιακό λάδι μαλλιών της APIVITA προστατεύει και διατηρεί τη λάμψη και το χρώμα των μαλλιών χάρη στο συνδυασμό αντηλιακών φίλτρων και λάδι ηλίανθου. Επιπλέον, ενυδατώνει και θρέφει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει με ένα συνδυασμό φυσικών ελαίων με ελαφριά υφή, λάδι αβησσυνίας, λάδι από κουκούτσια σταφυλιού, λάδι ελιάς και λάδι jojoba.

Moisturizing Protective Milky Oil For Hair, NUXE (στα φαρμακεία)

Moisturizing Protective Milky Oil For Hair, NUXE (στα φαρμακεία)

Αυτό το ενυδατικό διφασικό λάδι- γαλάκτωμα μαλλιών σε μορφή mist επανορθώνει και ομορφαίνει τα μαλλιά ενώ τα προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία, το αλάτι και το χλώριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει το πιο εθιστικό καλοκαιρινό άρωμα με γλυκό πορτοκάλι, τιάρε και βανίλια. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ