Follow us

Butter n' creamy yellows | 5 ιδέες μανικιούρ στο χρώμα που φωτίζει όσο κανένα άλλο την επιδερμίδα

Το χρώμα μανικιούρ που κάνει υπέροχη αντίθεση με το μαύρισμα.

beauty Splash News / Ideal Image

Όσο κι αν τους τελευταίους μήνες έχουν κάνει θραύση όλα τα παστέλ χρώματα στο μανικιούρ, με τάσεις όπως τα strawberry milk nails, naked french και κάθε λογής milky manis να βρίσκονται σταθερά στην κορυφή των επιλογών, είναι γεγονός ότι το χρώμα έχει επίσης εξέχουσα θέση στην καρδιά μας, κάθε καλοκαίρι. Φυσικά, δεν μιλάμε για όλα τα χρώματα αλλά για μια απόχρωση που είναι τόσο λαχταριστή αλλά και κομψή, που αποκλείεται να αφήσει ασυγκίνητη (σχεδόν) καμία γυναίκα.

Blueberry milk nails | Η Κατερίνα Καινούργιου με το πιο ιδιαίτερο μανικιούρ του φετινού καλοκαιριού

Ο λόγος για το απαλό κίτρινο, που ισορροπεί μεταξύ του καναρινί και του μπεζ, με αποτέλεσμα έναν βουτυρένιο τόνο που έχουν αγαπήσει ήδη celebrities όπως η Selena Gomez και η Hailey Bieber στο παρελθόν. Το butter n' creamy yellow mani είναι το μανικιούρ που αναμένεται να μας ξετρελάνει φέτος ενώ αναδεικνύει τέλεια το μαύρισμα.

Note: Tο κίτρινο και όλοι οι τόνοι του (παστέλ και πιο φλούο, καναρινί ή σκούρο κίτρινο και μουσταρδί, σορμπέ κίτρινο) είναι το ιδανικό χρώμα αν αναζητάς κάτι διαφορετικό σε παστέλ από το κλασικό και πολυφορεμένο ροζ.

Bubble Bath Manicure | Η μόνη ροζ απόχρωση μανικιούρ που κολακεύει όλα τα μήκη νυχιών

Tip: Αν θες να το κάνεις πιο ιδιαίτερο μπορείς να προσθέσεις ένα top layer glazed χρώματος, ώστε να γίνει glazed yellow, να αποκτήσει δηλαδή τη χαρακτηριστική γυαλάδα που είναι hot τα τελευταία χρόνια (βλ. το μανικιούρ της Hailey Bieber). Άλλες επιλογές που έχεις είναι να ζητήσεις να σου ζωγραφίσουν patterns ή μικρά σχέδια (λεμόνια, μαργαρίτες ή γεωμετρικά σχέδια είναι all time classic επιλογές).

Δες μερικές δικές μας προτάσεις σε yellow manis:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ