Follow us

Τα 3 άκρως καλοκαιρινά body mists με τα οποία όλες έχουν εμμονή

Έχουν γίνει viral και καταλαβαίνουμε απόλυτα το λόγο.

body mists Splash News/Ideal Image

Ανάλαφρα, δροσιστικά, αναζωογονητικά κι άκρως μοσχομυριστά, τα body mists δεν γίνεται να λείπουν από καμία γυναίκεια τσάντα τώρα το καλοκαίρι. Φέτος τα beauty girlies του TikTok (μαζί τους κι εμείς!) έχουν πάθει εμμονή με τρία συγκεκριμένα, τα οποία έχουν τόσο φρέσκα και summery αρώματα, που ακόμα κι αν βρίσκεσαι ακόμα στην πόλη, με ένα μόνο ψεκασμό σε μεταφέρουν νοητά στους πιο καλοκαιρινούς προορισμούς. Η σύμβουλή μας; Αν θέλεις να τα αποκτήσεις, τρέξε να τα προλάβεις γιατί γίνονται διαρκώς sold out.

7 body mists που μυρίζουν σαν καλοκαιρινές διακοπές

Τα 3 πιο viral body mists του φετινού καλοκαιριού

Brazilian Crush Body Fragrance Mist, Sol De Janeiro (sephora.gr)

Brazilian Crush Body Fragrance Mist, Sol De Janeiro (sephora.gr)

Εμπνευσμένο από τη μυρωδιά της εξίσου viral κρέμας Brazilian Bum Bum Cream, αυτό το mist με νότες από φιστίκι και αλμυρή καραμέλα είναι τόσο εθιστικό, που δεν θα χορταίνεις να αρωματίζεσαι -στο υποσχόμαστε.

Mango Tango Body Mist, Seventeen Cosmetics

Mango Tango Body Mist, Seventeen Cosmetics

Από πολλούς έχει χαρακτηριστεί dupe του Brazilian Crush. Το viral Mango Tango Body Mist τυλίγει σώμα και μαλλιά σε ένα αρωματικό πέπλο αναζωογονώντας τη διάθεση όλη την ημέρα. Το διακριτικό του άρωμα ανοίγει με νότες κορυφής από μαύρο πιπέρι, τζίντζερ και μανταρίνι, ενισχύεται με νότες από ρούμι και σανταλόξυλο και καταλήγει αρμονικά σε γλυκές νότες βανίλιας, musk και καραμέλας.

Sun Delicious Fragrant Water, Nuxe (στα φαρμακεία)

Sun Delicious Fragrant Water, Nuxe (στα φαρμακεία)

Tο φλοράλ και φρουτώδες Sun Delicious Fragrant Water της Nuxe με νότες από φύλλα νερατζιάς, γλυκό πορτοκάλι, καρύδα, γαρδένια, βανίλια και μόσχο δεν είναι τυχαία best seller εδώ και χρόνια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ