Follow us

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη με το απρόσμενο χρώμα κραγιόν που όμως είναι μεγάλη τάση για το καλοκαίρι

Κι όμως το είδαμε σε πολλά SS24 shows.

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη NDP

Το μακιγιάζ του καλοκαιριού τυπικά χαρακτηρίζεται από προϊόντα με ανάλαφρες υφές και ανοιχτά χρώματα, που φωτίζουν το πρόσωπο. Οι σχεδιαστές ήρθαν να καταρρίψουν φέτος το καλοκαίρι αυτόν τον "κανόνα" ωστόσο προτείνοντας σκουρόχρωμα μπορντό και βουργουνδί κραγιόν για τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου.

Η Βάσια Κωσταρά με το αξεσουάρ μαλλιών που κάθε fashion girlie φοράει τώρα

Ενδεικτικά να πούμε ότι ο οίκος Max Mara πρότεινε blotted burgundi lips μέσω του SS24 show του, ενώ σκουρόχρωμα κόκκινα χείλη πρότεινε και ο οίκος Gucci στην glossy ωστόσο εκδοχή τους. Άξια αναφοράς είναι φυσικά και τα μαύρα χείλη στο SS24 show του οίκου Burberry.

Ραντεβού για μανικιούρ πριν τις διακοπές; Τα μόνα 5 χρώματα που αξίζει να ζητήσεις

Την τάση υιοθέτησε πρόσφατα η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, η οποία βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο με αφορμή τον εορτασμό 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε φορώντας ένα ανάλαφρο, λευκό φόρεμα κι έχοντας τα μαλλιά της σε χαλαρούς κυματισμούς, ενώ αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν ότι ολοκλήρωσε το look της με ένα ματ μπορντό κραγιόν. Αν και πρόκειται για μια πραγματικά απρόσμενη επιλογή για αυτήν την εποχή του χρόνου, στην πραγματικότητα είναι απόλυτα on trend.

Δες το μακιγιάζ της:

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη με το απρόσμενο χρώμα κραγιόν που όμως είναι μεγάλη τάση για το καλοκαίρι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ