Follow us

6 ανάλαφρες κρέμες προσώπου με υαλουρονικό οξύ για baby soft skin το καλοκαίρι

Οι κρέμες που θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σου μια ανάσα δροσιάς.

skin Splas News / Ideal Image

Οι ενυδατικές κρέμες με υαλουρονικό οξύ είναι, κυριολεκτικά, ό,τι πιο δροσερό μπορείς να δοκιμάσεις για καλοκαίρι. Χάρη στον σημαντικό αυτό πολυσακχαρίτη που συγκρατεί έως 1.000 φορές το βάρος του σε νερό, η επιδερμίδα ανακτά τη χαμένη υγρασία και ενυδατώνεται πλήρως. Δεν είναι τυχαίο που θα τις βρεις και ως water creams / gels.

Ενυδατικές κρέμες προσώπου με ηλεκτρολύτες | Γιατί αξίζει να τις δοκιμάσεις αν έχεις ξηρή επιδερμίδα

Γι' αυτό και τις περιόδους με υψηλές θερμοκρασίες ή στις διακοπές, που η έκθεση στον ήλιο είναι συνεχόμενη, προτείνεται να εφαρμόζουμε κρέμες (και γενικά προϊόντα) με υαλουρονικό, που ενισχύει τη συνοχή των κυττάρων και αποκαθιστά σταδιακά τη σφριγηλότητα και τον όγκο της επιδερμίδας, "γεμίζοντας" τις ρυτίδες εκ των έσω.

Οι 5 best value for money οροί με υαλουρονικό οξύ για απόλυτα νεανική επιδερμίδα

Αν τώρα οι κρέμες συνδυάζουν πολλαπλά συστατικά όπως βιταμίνες, νιασιναμίδη, γλυκερίνη, ceramides ή σκουαλάνιο μαζί με το υαλουρονικό, τόσο το καλύτερο αφού με ένα προϊόν μπορείς να στοχεύσεις σε διαφορετικές ανάγκες.

Δες τις δικές μας αγαπημένες κρέμες ενυδάτωσης με υαλουρονικό οξύ:

Mineral 89 72h Moisture Boosting Cream, Vichy

Mineral 89 72h Moisture Boosting Cream, Vichy

Η κρέμα ενυδάτωσης Mineral 89 Booster της Vichy ενδυναμώνει, επαναφέρει τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού και εξασφαλίζει ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας έως και 72 ώρες, για σφριγηλή όψη. Για πρώτη φορά, η Vichy Laboratoires συγκεντρώνει ζωτικά στοιχεία –νερό, μεταλλικά στοιχεία, λιπίδια, βιταμίνες, και υαλουρονικό οξύ– σε μια κρέμα με δροσερή υφή που απορροφάται τέλεια από την επιδερμίδα.

HydroBoost Water Gel, Neutrogena

HydroBoost Water Gel, Neutrogena

Eνυδατική κρέμα προσώπου σε μορφή gel για απαλή και ενυδάτωση που διαρκεί. Η σύνθεσή της με υαλουρονικό οξύ και με τεχνολογία Hyaluronic Gel Matrix, διατηρεί τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας με ενυδάτωση που διαρκεί όλη τη μέρα, απελευθερώνοντας υγρασία κάθε φορά που χρειάζεται. Επιπλέον, συγκρατεί την υγρασία της επιδερμίδας, χάρη στο υαλουρονικό οξύ, έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό.

Revitalift Filler Water Cream, L'Oréal Paris

Revitalift Filler Water Cream, L'Oréal Paris

Eμπλουτισμένη με 2 τύπους υαλουρονικού οξέος (μικρο και μικρο-επιδερμικό υαλουρονικό οξύ) καθώς και με 3 είδη ceramides, νιασιναμίδη και γλυκερίνη. Το μικρό υαλουρονικό οξύ αναπληρώνει σε βάθος τον όγκο των γραμμών και των ρυτίδων και το μικρό-επιδερμικό υαλουρονικό οξύ αποτελεί την νέα γενιά υαλουρονικού οξέος, που είναι 50 φορές μικρότερο από το μάκρο υαλουρονικό οξύ και διεισδύει στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας γεμίζοντας ακόμα πιο αποτελεσματικά τις γραμμές και τις ρυτίδες. Αυτή η κρέμα έχει ελαφριά, μη κολλώδη σύνθεση που απορροφάται γρήγορα, δεν αφήνει λιπαρότητα και προσφέρει εντατική ενυδάτωση.

Bleuet Ενυδατική Κρέμα Ημέρας με Φυτικό Υαλουρονικό Οξύ, Klorane

Bleuet Ενυδατική Κρέμα Ημέρας με Φυτικό Υαλουρονικό Οξύ, Klorane

Η ενυδατική κρέμα προσώπου Bleuet με βιολογική κυανή Κενταύρια και 100% φυτικό υαλουρονικό είναι ένα κύμα φρεσκάδας. Το δέρμα ξεδιψά αμέσως και είναι ενυδατωμένο 24 ώρες.

Water Crush Ενυδατική Κρέμα-Gel Προσώπου Ελαφριάς Υφής, clinéa

Water Crush Ενυδατική Κρέμα-Gel Προσώπου Ελαφριάς Υφής, clinéa

Ενυδατική κρέμα-gel προσώπου ελαφριάς υφής με 3% σύμπλοκο Υαλουρονικού οξέος και δροσιστικό νερό από αγγούρι, που πλημμυρίζει την επιδερμίδα σου άμεσα με ενυδάτωση που διαρκεί.

Hyaluron Activ B3 Creme Regeneration Cellulaire, Avène

Hyaluron Activ B3 Creme Regeneration Cellulaire, Avène

Η κρέμα κυτταρικής ανανέωσης της Avène είναι συμπυκνωμένη σε υαλουρονικό οξύ και νιασιναμίδη, τα οποία διεγείρουν τα κύτταρα και παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους για πιο σφριγηλό, πιο λαμπερό και με λιγότερες ρυτίδες δέρμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ