Follow us

Το vintage αξεσουάρ μαλλιών που λατρεύουν οι Ελληνίδες, αλλά και οι ξένες celebrities φέτος το καλοκαίρι

Το αξεσουάρ που θα σε κάνει να νιώθεις πως απολαμβάνεις τον καφέ σου στο Saint-Tropez ή τον ήλιο στο Sorrento.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Και τι δεν θα δίναμε να ήμασταν στο Saint-Tropez και να απολαμβάνουμε τον καφέ μας ή στο Sorrento και να πίνουμε το Aperol spritz μας χαζεύοντας το movie-like τοπίο με τους φοίνικες, τις μπλε-άσπρες ομπρέλες και τις βίλες. Επειδή όμως δεν είμαστε εκεί, αλλά στην καυτή Αθήνα, θα αρκεστούμε στο να δημιουργήσουμε ένα vintage inspired look που θα μας ταξιδέψει νοητά μέχρι εκεί, φορώντας το νέο it αξεσουάρ μαλλιών της σεζόν.

Mamma Mia Hair | Το viral χτένισμα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις στις διακοπές

Ο λόγος για τα μεταξωτά μαντήλια, με τα οποία έχουν πάθει εμμονή φέτος το καλοκαίρι τόσο οι Ελληνίδες, όσο και οι ξένες celebrities. Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, που τα έδεναν bandana style αλά Dior ή γύρω από το λαστιχάκι της αλογοουράς τους, φέτος οι fashionistas τα δένουν κάτω από το πηγούνι τους. Κατ' αυτόν τον τρόπο όχι μόνο χαρίζουν έναν Old Hollywood αέρα στην εμφάνισή τους, αλλά παράλληλα προστατεύουν τα μαλλιά τους από τον ήλιο και τον αέρα.

Στη Mallorca, η Kendall Jenner ολοκλήρωσε την yacht εμφάνισή της, τυλίγοντας ένα φλοράλ φουλάρι γύρω από τα καστανά μαλλιά της, ενώ η Sabrina Carpenter περπάτησε στο show του Jacquemus στην Place Vendôme του Παρισιού φορώντας ένα ριγέ κόκκινο-άσπρο μαντήλι στα μαλλιά της -ασορτί με το μαγιό της- σαν άλλο pin up girl. Το ίδιο hair look αλλά με ένα μονόχρωμο, ροδακινί μαντήλι είχε υιοθετήσει και για το music video του hit τραγουδιού της, Espresso. Η Beyoncé τώρα απόλαυσε τη βόλτα της με σκάφος στο Hamptons φορώντας ένα μικρό λευκό φόρεμα, λευκά γυαλιά και ένα ασπρόμαυρο μαντήλι στα μαλλιά της. Αυτό είναι το look που επιλέγει ξανά και ξανά φέτος το καλοκαίρι και η Elsa Hosk επιβεβαιώνοντας την τάση.

Η Βάσια Κωσταρά με το αξεσουάρ μαλλιών που κάθε fashion girlie φοράει τώρα

Στην Ελλάδα τώρα, το trend φαίνεται πως έχει λατρέψει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία έδεσε το μεταξωτό μαντήλι της πάνω από το jockey καπέλο της, αλλά και η Βάσια Κωσταρά, η οποία συνδύασε το μαντήλι της με το χρώμα του μαγιό της.

Δες τα looks τους:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Elsa Hosk

Βάσια Κωσταρά

Sabrina Carpenter

Kendall Jenner

Beyoncé

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ