Follow us

Αμαλία Κωστοπούλου | Tο viral gloss για λαμπερά και ενυδατωμένα χείλη που λατρεύει το καλοκαίρι

Ο πιο εύκολος τρόπος για να έχεις πάντοτε απαλά χείλη, γεμάτα λάμψη.

Αμαλία Κωστοπούλου Instagram

Η Αμαλία Κωστοπούλου είναι ξεκάθαρα μια beauty addict, με τα περισσότερα βίντεο της στο TikTok να αφορούν makeup GRWM, tutorials και tips για μαλλιά, καθώς και δημοσιεύσεις με τα καλλυντικά που δεν αποχωρίζεται ποτέ, όπου κι αν πάει. Και δεδομένου του ότι έχει τέλεια μαλλιά και επιδερμίδα, δεν χάνουμε ποτέ ευκαιρία να παρακολουθούμε ό,τι έχει να μας πει σχετικά με το beauty κομμάτι.

Η Αμαλία Κωστοπούλου πακετάρει για mini business trip | Ποιο beauty item δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ της

Αυτή τη φορά ανακαλύψαμε ποιο είναι το αγαπημένο της lip gloss, αυτό που φορά συνεχώς και στα βίντεο της και κάνει τα χείλη της να λάμπουν στην κυριολεξία. Όπως απάντησε και η ίδια σε ερώτηση διαδικτυακής της φίλης, έχει λατρέψει το Prisma Glass lip gloss από Armani Beauty, το πιο πρόσφατο λανσάρισμα του οίκου που έχει γίνει viral στα social media - και όχι τυχαία.

Summer goddess | Το αγαπημένο lip combo της Αλεξάνδρας Νίκα για υπέροχο χρώμα στα χείλη το καλοκαίρι

Κάτι ανάμεσα σε gloss και oil, συνδυάζει τα οφέλη και των δύο χωρίς τα "μειονεκτήματά" τους. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι είναι όσο ενυδατικό και ανάλαφρο είναι ένα lip oil, χαρίζοντας τη γυαλάδα και τη λάμψη του gloss, χωρίς ωστόσο να κολλάει ή να αφήνει λιπαρότητα. Η oil-in-gloss φόρμουλα βπηθά επίσης στη βελτίωση της υφής των χειλιών μακροπρόθεσμα.

Αμαλία Κωστοπούλου  | Tο viral gloss για λαμπερά και ενυδατωμένα χείλη που λατρεύει το καλοκαίρι
κωστοπουλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ