Follow us

Ραντεβού για μανικιούρ πριν τις διακοπές; Τα μόνα 5 χρώματα που αξίζει να ζητήσεις

Τα μόνα χρώματα που έχουν σημασία φέτος το καλοκαίρι.

μανικιούρ Splash News/Ideal Image

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά που ήθελαν το ροδακινί να είναι το it χρώμα της σεζόν (θυμίζουμε ότι το Peach Fuzz είναι το χρώμα του 2024 σύμφωνα με το Pantone), πέντε άλλα χρώματα νυχιών είναι εκείνα που εμφανίζονται ξανά και ξανά στο feed και στην for you μας.

Scandi Girl Beauty | Η νέα μεγάλη τάση στο μακιγιάζ και τα μαλλιά έχει την υπογραφή των πιο cool κοριτσιών

Αν είσαι από τις τυχερές και πρόλαβες να κλείσεις ραντεβού για μανικιούρ πριν τις διακοπές σου, πρέπει οπωσδήποτε να δεις την παρακάτω λίστα με τα 5 πιο hot χρώματα νυχιών πριν πας στο nail salon:

Butter Yellow

Αυτή η βουτυρένια, κίτρινη απόχρωση είναι ίσως η πιο δημοφιλής στα nail salons αυτή τη στιγμή. Ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας, δείχνει σούπερ καλοκαιρινή, ενώ αναδεικνύει μοναδικά και το μαύρισμα. Score!

Sunset

Με το Sunset Blush και το Aperol Spritz Makeup να είναι δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις μακιγιάζ της σεζόν, καμία εντύπωση δεν μας προκαλεί πως οι πορτοκαλί αποχρώσεις είναι εξαιρετικά δημοφιλείς και στο μανικιούρ. Ταιριάζουν ιδιαίτερα πολύ σε κοντά νύχια, λειτουργώντας σαν το pop of colour που κάθε καλοκαιρινό outfit χρειάζεται.

Strawberry Milk

Τα strawberry milk nails θυμίζουν πολύ τα milk bath nails του περσινού καλοκαιριού, με τη διαφορά ότι χαρακτηρίζονται από ένα πιο φραουλένιο χρώμα ή καλύτερα μια υποψία παστέλ, ημιδιάφανου ροζ χρώματος. Πρόκειται για μία τάση που ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας και σε όλα τα μήκη νυχιών, από τα πιο μακριά, μέχρι τα πιο κοντά.

Bright Red

Το κόκκινο, το οποίο πρωταγωνίστησε σε πολλές φετινές συλλογές σχεδιαστών, αποτελεί το δίχως άλλο μια διαχρονικά κομψή επιλογή τόσο για τα ρούχα, όσο και για την ομορφιά. Όσον αφορά τα νύχια, μία φλογερή κόκκινη απόχρωση ταιριάζει με κάθε σύνολο, αλλά και σε κάθε μήκος και σχήμα νυχιών δίνοντας χαρίζοντας αέρα femme fatale σε κάθε εμφάνιση.

Pearl

Τα pearl nails θυμίζουν αρκετά τα glazed donut nails του προηγούμενου καλοκαιριού, αλλά στην πιο διακριτική εκδοχή τους. Πρόκειται για μια παρόμοια τάση για την οποία τα νύχια βάφονται με ένα ανοιχτόχρωμο ροζ ή λευκό χρώμα, ενώ αποκτούν ένα περλέ φινίρισμα χάρη σε μια ειδική σκόνη που εφαρμόζεται σαν topper. Εναλλακτικά, μπορεί απλά να χρησιμοποιηθεί ένα περλέ βερνίκι νυχιών.

BB Nails | Το μανικιούρ-τάση που υιοθετούν τώρα οι πιο κομψές γυναίκες

Director's Tip: Αν θέλεις να κάνεις το μανικιούρ σου πιο εντυπωσιακό, τότε μπορείς να το ολοκληρώσεις με μία chrome σκόνη για ένα glazed donut effect. Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα παραπάνω χρώματα για να δημιουργήσεις ένα πιο fun, καλοκαιρινό γαλλικό μανικιούρ, που σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ